- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАК???
Неее Много съм си добре Нямам никви проблеми Ако искаш ще ти го докажа
Спрете с това forever alone, forever е бая дълго време (а и никой няма как да знае дали ще е така цял живот). Човек рядко е сам - има и приятели и роднини и куп хора, които ги е грижа.
Съгласна съм с xoxi, не се впускай веднага в мисли за друг. Сама казваш, че се самозалъгваш, от там почни - спираш да се самозалъгваш, да се надяваш и тн, счупи я тази лъжлива кула.
Тая тема се превърна в доказване на умения по английски език - на трима двама го говорят. Нищо кой знае какво. Относно темата - авторке, знаеш ли какво значи в действителност да те мразят? Заплахи за живота имаш ли? Някой твой роднина пострадал ли е? Да са ти правили нещо гадно? Ако не, тогава излез от филма![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Аз не съм съгласна
От 6 години се опитвам да забравя човек,дори мислех,че съм го забравила.Имах 3 сериозни връзки след него и то все от по година и отгоре + няколко по-кратки от по няколко месеца,но на студентския празник го видях отново и всичко се върна - и чувствата,и желанието да съм с него,и всичко ... А не е като да не съм изпитвала силни чувства,дори обич към другите 3-ма ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Само да ти кажа авторке,че ти НЕ го обичаш.Според мен нещата са двупосочни.Вижда ми се
някак невъзможно ти да го обичаш,а той да не може да те понася,или както ти се изрази.
Ако някога е имал чувства към теб,но с времето са се превърнали в озлобление и тн.-да,разбирам.
Ноо по твоите думи съдя,че никога не те е харесвал.Отговори ми на този въпрос-Как може да обичаш
човек,който никога не е показвал някаква симпатия към теб?И още по-лошото-не те понася?
Ако някой не харесва някого,най-малкото
той ще постави някаква бариера между двамата.Следователно хората няма да успеят да се опознаят.
Та тогава за каква любов говорим?Доколкото помня си на 14.Така че няма да се учудя ако ми кажеш
и че никога не сте се виждали на живо.Малко са децата на 14,които знаят какво е истинска обич.Таа
спри да се жалваш и си живей лятото : )
Прекаленото вкопчване в даден човек не води до нищо добро...По-добре се занимавай със себе си :]]
Как реши, че те мрази? И как така той те мрази, а ти го обичаш? На каква основа са и двете? Щото нещо никак не ми е ясно.... (Ти не беше ли на 13?)
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не съм решавала сама че ме мрази той си го каза и го ДОКАЗВА.Не съм на 13 the fuck.Човек не ришава кого да обича.А и аз когато започнах да го ХАРЕСВАМ не знаех че ме мрази По нищо не си личеше.Но след дълго време,(през което аз го опознавах и още повече го обиквах) той си призна че съм му много неприатен човек и ме мрази ДДо преди това ИЗОБЩО не си личеше!!
Добре бре пуберче, успокой топката малко. Не те знам на колко си, но мисленето ти е тип "гледала съм твърде много американски захаросани лигави комедии". Да,не решаваш в кой да се влюбиш, но ако имаш малко мозък можеш да контролираш до някаква степен туй "влюбване". Пък и след като те мрази и ти е казал, че си отвратителна ти как, да го еба, продължаваш да се влюбваш? Ти самоуважение имаш ли? Нещо така?
Пръски мозък се сивеят
Щом той харесва друго момиче и не проявява никакъв интерес към теб - забрави го. Вярно е , че трудно и се питаш как, но трябва да се справиш. Относно това: как? Просто си наложи силна воля с нагласата, че няма смисъл да се бориш. Излизай си по - често с приятели, намери си някакво хоби и максимално разсей мислите си за него. Недей мисли относно това: по - зле ще стане. И вместо да го забравиш, все повече и повече ще дълбаеш в раната, която сама си си направила.
клише съм си , но времето лекува, ще видиш
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Времето не лекува! лекуват приятели роднини нов любим "клин клин избива , любов с любов се гаси (поне тей мисля) , пожар с пожар се гаси" има и още ама ме марзи да ги изброявамаз също имам подобен проблем и ще зарежа момичето ...
ще е трудно знам , но кво да се прави... ;х доста от сЪфорумниците ми помогнаха дано помогнат и на теб!
Не мисли за него... Намери си някакво интересно занимание, хоби. Срещай се с повече хора, завържи нови приятелства...Ще срещнеш някой, който заслужава да го обичаш и няма да ти се налага да питаш по форумите как да се откажеш от него...!На тази планета има 6 000 000 000 души, к'во ся, за един ли ще си губиш времето?!
Ох ма то милото се кълцало - сега по-готина ли си? Ах, колко сладко само!
Пръски мозък се сивеят
Да.Преди.Признавам че никога не бих го признала ако някой ме познаваше тук.Срам ме е от това.