- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем с приятеля ми
Темата я постваш в раздел секс оти тука имало най-много хора, ама трънци. Хубу да спиш с тоя футболяга, ма не та ли е жал за "приятеля" ти, дето ся той ще отнася боя зарад теби ма? Така че следващия път като излизаш да разхождаш "куюето" на някой пичага, мисли за последиците, щото следващия път може някои роднина- майка, баща да ядат калая. Та така, ае надявам се всичко да е ок и ако на приятеля му избият два-три зъба, недей го зарязва веднага, ощи става за секс!!! Ма по главата ако го бият много хич недей му мисли, режи и хвани тоя другия- Жоро Бекъма ли как беше
не съм спала с въпросното момче, нито съм имала намерение, излезнахме да поговорим за родителите ни , който са живели в съседни къщи... и всеки от нас имаше интересни истории... но после той почна да ме търси а аз го блокирах от всякаде и така се стигна до тук..
Поуката от приказката е:
Жено, не излизай с по-малки от теб. На мъжете акъл не им идва до двайстата година. Има изключения, разбира се, но рядко.
Също така искам да кажа, че оня с кучето е много глупав. Що не си поговориш с него, питай го какво ще спечели ако набие приятеля ти? И по-добре кажи на твоя, за да не вземат да го изненадат някоя вечер в тъмна уличка..
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
И пак не мога да схвана логиката ...
Излязла си с него, отрязала си го .. и той за това иска да бие приятеля ти о.О Дафък
Момиче, както казаха, ти си повече за бой. Не се притеснявай... просто кажи на приятеля си да внимава, нищо повече да не прави. Те колко пъти и мен така са ме заплашвали, ама колко пъти са идвали![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Интересно ял съм бой заради момиче и то не един път .Ти няма какво да направиш според мен освен да му кажеш че искат да го бият и той да викне хора и да става мелетоо![]()
Долкото аз разбрах "оня" ще бие нейния, защото тя го блокирала от скайп, фб и т.н ;дд.. Големи филми, голямо нещо, направо сте за Холивуд ;д..
И наистина кажи на приятеля си, поне да има представа какво се случва, а не да му дойде като гръм от ясно небе.![]()
Bitch please, заради такива курваля като тебе, стават такива неща. Сега ще кажете това-онова, но да не ви казвам през къде ми е за вашето мнение. Ta whatever.
Имаш си приятел, къде отиваш да излизаш и да се занимаваш с други.
Аз предлагам твоя приятел да ти намели празната кофа, да казва на оня да се спасява и да си гледа кефа.
КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!
Авторке, какво стана? Приятелят ти и момчето с кучето сбиха ли се?![]()
Ако си малко по-така го настъпи и му покажи, че не се шегуваш. Откъде си?
понеже започна постоянен тормоз от онзи . пуснах жалба в полицията и така разбрах че е обвиняван в доста неща. те го извикаха и са го разпитвали и сега няма право да контактува с нас ... и всичко за сега се оправи
Знам ги такива дето се събират по 4-5 човека пълни пут*и са ,лично аз съм бил причакван след училище (не заради момиче де) , но както и да е кажи на приятелят си най-добре,по-добре да е подготвен и да знае какво му мисли оня отколкото да му дойде като изневиделица.Много лайна има по тоя свят ей.
П.С. Сега видях ,че сте сте оправили с полицията и това е решение.Успех!
хахаха егати филма егати нещото .. тоя явно си живее в някакъв собствен свят.. не му обръщай внимание ..