.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Имам проблем с приятеля ми

здравейте пиша от акаънта на една приятелка, ще се радвам на бързи отговори.

Така, имам си приятел от повече от година, преди месец някаде излезнах с друго моомче не среща а просто ей така като приятелли. Сега това момче с което излезнах, каза на приятеля ми че сме спали няколко пъти,. това беше миналата седмица, обясних на моя приятел че не е вярно и му го доказах, само че онова момче събира хора и искат да бият моя.. Притеснявам се много защото не е честно 2287436428 срещу един, дали има някакв шанс примерно ако отида в полицията да кажа нещо или и аз не знам :'(

моля за помощ

пс. не знам за кой раздел е темата, но тук има най-много хора и се надявам на бързо реагиране

Град
    София
    хахаха, това мога да кажа... не виждам смисъл само, тоя другия да иска да бие твоя, като е по-логично обратното, ноооо филми всякакви :/
    No sicilian can refuse any request on his daughters' wedding day!

смисал да какво е тва мислене ... ама все пак мога ли да направя нещо...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    кажи на твоя |( и кажи на оня да не го бие
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

казах на оня и той каза че щего пребие до смърт...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    А тоя не може ли да го сплаши въпросният дето се кани да го бие? Не казвам да му налети директно, а просто да го посплаши малко та да се опомни.

еми още не съм казала на приятеля си щото умирам от страх че мъжкото мислене е "ще гоо ступам" или нещо от сорта

пусни му и спаси приятеля си

не става.. смис тоя иска само да пребие приятеля ми

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Кажи му на твоя, поне да е подготвен, ако оня предприеме някакви действия, а не да му дойде като гръм от ясно небе. А и нали знаеш, че понякога най-добрата защита е нападението

ок, мерси. щеше ми се да избегнем боя ама явно мъже..

Мега фен Аватара на draid
    И защо оня иска да бие твоя не става ясно. Защо ти си излизала с него също не става ясно. Обаче едно е ясно, прави се на много страшен пред тебе. Кажи на твоя да знае ако дойдат. Аз как ги обичам такива, да се събират по 10 човека зяпачи.... взема твоя една тръба, винкел, дърво и директно сваля отвореният, пък после в полицията лесно ще се отърве.

излезнах с оня защото е от квартала познати да се видим, иска да бие моя защото аз блокирах оня от всякаде и спрах да си говоря с него щото като излезнахме разбрах че е некав футболист надувка, яко смахнат и яко във филма..

Хаха и в кой период от възрастовото Ви развитие се случва това ?

аз съм на 18 , моя на 16, оня на 17

Боже и на 17 не му е дошъл акъла, тцтц. Казваш на твоя -> Тръбата и по главата на лапето. Има си перфектно извинение, по малък, срещу повече хора, бижу. Само няма да спича, а с всичка сила че да го положи, да му дойде акъла.

моя, оня , твоя ... тежките филми.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Кажи на приятеля си! Макар, че се съмнявам "оня" да направи нещо, просто се прави на големия пич пред тебе, ама ще го дострашее най - вероятно да предприеме, каквито и да е мерки. Между другото: нямате ли си някой едричък приятел или роднина, който да сплаши оня и да му покаже, че не е виновен твоя, че си го премахнала отвсякъде. И не си мисли, че не си виновна. Точно ти си , защото си излязла с него.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    мда можеш да съобщиш в полицията, ама само ще стане по-зле, най-добре не го прави! И защо не си споделила това първо с приятеля си... онова другото момче е голям идиот да заплашва теб, че ще бие приятеля ти вместо да заплаши него примерно. Май по-скоро иска да сплаши теб, да те сртесне, да те накара да се страхуваш от него. Някои хора така печелят внимание и си мислят, че печелят и респект.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И като набие приятеля ти ще те има ли? Детска му работа. Ако нещата все пак станат сериозни се опитай да получиш доказателство за заплахите му и подай жалба. Най малко ще му дадат предписание да слушка, за да не го арестуват.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Кажи на приятеля ти и той да си събере приятелчетата, да видим ще им скочат ли..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Така като чета ти си за бой, не приятеля ти.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Така като чета ти си за бой, не приятеля ти.
    !!!!!!!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    17 годишен.. ебахти липсата на акъл ... и кво, ще бие твоя, защото ... всъщност защо о.О нещо не загрях

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Защото тя е спала с него. ^^ Нещо подобно…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си