Ами значи сега ще бъда 8 клас, мисля,че съм хубава, доста момчета ме харесват, но има едно момче - той ще е 10 клас, което отскоро харесвам, виждала съм го няколко пъти в квартала ми с един негов приятел и си го бях харесала, преди няколко дена беше на линия в фб и реших да му пиша писахме си доста дълго имахме теми т'ва - онова, мисля ,че съм му симпатична, даде ми скайпа сии и така пишем си, но проблема е, че само аз му пиша 1-ва, и въпросът ми е далии му досаждам .... просто не знам какво да правя и дали може да ме хареса.
Еми, щом си пишете дълго и широко значи го "устройва". Все ще измисли нещо с което да те разкара ако реши, че му досаждаш. Преди години аз бях същия и винаги чаках момичето да пише първо. Обаче само с писане ала-бала няма да я докараш, трябва да измислиш начин как да излезете. Т'ва е. Иначе той като момче и батко не би трябвало ти да го подканваш, но все пак ти си тази която търси "връзка".
Това,че винаги ти му пишеш първа не значи,че му досаждаш,ако го правеше той щеше да те разкара досега. Аз имам един сладур, дето винаги той ми пише пръв,но не ми досажда в никакъв случай,ако беше досаден нямаше да му отговрям,същото се отнася и за теб. Пък ако искаш да пробваш,една-две вечери не му пиши и виж дали той ще те потърси пръв,така ще си убедена,че и той има интерес.
Щом си имате доста теми на разговор и с нищо не ти показва, че не му е приятно - то тогава надали му досаждаш. Пишете си, според мен. След време (малко или много), излезте заедно и се опознайте и в реалността. Тъй като доста често хората зад мониторите са съвсем различни, отколкото в реалността, в реалния живот.