Начи предстои ми след време една прекрасна седмица в която се получава така, че няма да има никво гадже, приятели, познати, роднини и етц. лайна. И аз така хубаво ви се хваля...Обаче още не съм решила к'во да правя. Толкова много неща за правене има... Нали разбирате?
Та, предсавете си с'я, че вие сте на мое място. К'во щяхте да правите? Толкова свобода и толкова енергия и възможости...Дейба.
Дейба не знам как се излъгах да се върна вкъщи. Нали, като ме нямаше и тя ми е пипала стаята. И ми е изхвърлила чадела и картата памет. Там ми беше цялата дискография ан Секс Пистълс и индъстриъла, и дръм и бейса, хард техното...И всичко, което толкова време съм си събирала. На картата, не на чадела, де.
И с'я влизам да се къпя и тя не ме остави намира. Само ми говрои някви неща пред вратата, викам й 'Остави ме намира, нищо не искам от теб. Дори да си говорим' и то продължава на най-ретардирали теми. Луди хора.
После що съм ненормална, изнервена и неадекватна.
А тук ми е много готино. Ама с такъв човек не искам да имам нищо общо.
И постоянно ме муфти. Цигари, пари, компютър - каквото имам ще поиска. Ама нищо няма да получи от мен.
Т'ва как ме прееба беше отвратително. Не знам как смее да ме погледне в очите, пък тя какво ли още не си позволява.
Трябва да си намеря къде да живея.
И да реша за прекрасната седмица, която скоро ще имам.
Мдам.