.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ти наистина дочети темата.

1. Ревността е тъпотия само, ако не е предизвикана. В противен случай да си затваряш очите за всичко само и само да се водиш неревнив, е просто глупаво.
    2. Тя не му е казвала никога за това кой какво я е свалял, за да не му е неприятно. И винаги ги е режела.
    3. Момичето не може за един разговор да го хване, толкова вече я е отписал. И не обяснявай, че е заради "постоянните съмнения", които никога не е имало до тази случка.
    4. Да, да гледаш някакви такива изяви по стената на гаджето си, е неуважително и е унижение. Едно влюбено момче никога не би позволило такова нещо. Най-малкото, ако го позволи, ще се държи по-нормално с приятелката си, а няма да и дрънка как и се било сторило.
    1.Вече мисля се изказах по този въпрос.Има и по рениви хора.И аз може би съм ревнив.Обаче ревността се получава или от съмнения или от повод.Ако има съмнения значи нещо не е точно както трябва в отношенията им.Ако има повод...нещата са тръгнали на зле.Също е от значение и то-голямо какви характери са двамата и доколко се припокриват разбиранията им за живота.
    2.Огромна грешка.Както казах би ми било приятно да знам кой сваля гаджето ми и че тя подрязва всички такива мераци.Това би ме накарало да съм на 100% сигурен в нея и да и имам пълно доверие.Ако го разбера от някъде другаде ще ми стане доста неприятно и ще разклати доверието ми най-малкото защото не е счела за нужно да ми сподели нещо такова.И без оставяне на вратички.
    3.Може и да е от постоянните съмнения. И това малко по-малко убива тръпката.Ти от къде точно знаеш какво точно е имало без да си била постоянно плътно до тях.Или просто така си предполагаш.Между другото точно заради подобни неща,ревност и тайни преди около месец най-много да е било приключи окончателно около 3 годишната връзка на втората ми братовчедка и гаджето и.Знам неща,които тя е прикрила от него и неща,които той е прикрил от нея,за които ако разберат може даже и приятели да не си останат.
    4.Още по унизително е да те следят с лупичка и да ти правят проблеми че видиш ли не си изтрил нещо от профила си и си бил достатъчно възпитан да отчетеш поне с една емоиконка че си го видял (знам ли може пък и да е другоядче)
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Не ми трябва да седя плътно до тях. Тя си каза ясно, че той си се вижда с приятелки и тя няма против. Значи не е ревнива като характер. Не го е стиснала за врата да не поглежда други и да няма приятелки. Просто в този случай той и е дал повод. Ако ставаше дума за постоянни съмнения, нямаше въобще да има тема и нещата щяха да стоят друго яче. Само че тя си се държи съвсем нормално, в нищо не го ограничава, а той май го е приел това като възможност да и се качи на главата.

Като човек, който си казва всичко от до на половинката за всякакви такива неща, съм съгласна, че е по-хубаво да се споделя. Но, ако тя ги реже и игнорира, както твърди, че прави, едва ли е нещо толкова страшно, че премълчава. Особено, ако той е по-ревнив. Тя сама си каза, че в обратната ситуация, би подивял и би и търсил сметка. Може би не иска да го притеснява с намеренията на хора, които тъй и тъй е отхвърлила.

Не е идеята да следиш човека под лупа. Това би било отнемане на свобода. Все пак, обаче, една истинска връзка с уважение между двамата (а то е също толкова важно, колкото прословутото доверие), всякакви излияния, романтики и прочие са между тези двама души. И да, много е обидно аз да създавам нещо с някого, да сме си най-близки и по стената му да висят любовни обяснения от други. На него също не би му било приятно (хах, не просто неприятно, би бил много обиден). Това е дори повече до отношение и уважение, отколкото до изневери и ревност. Те почти нямат общо.
    Приятелството не изглежда по този начин. То е изцяло в действия, в споделяне на тайни, съвети, взаимопомощ, смях и тн. Не е в излияния. Казвах го и някъде по-нагоре. Специално аз съм късметлийка с достатъчно много добре доказали се приятели. Никога не се лигавим, пишейки си: "МиииилУУУ, обичам теееее!" Омг, представих си го на стената на най-добрия ми приятел и ми стана смешно. Сигурно би си помислил, че най-сетне съм се забила в някой стълб.

Отгоре на всичко при нещо такова да и отговори със "Сторило ти се е." е още по-обидно. Тя да не му е нещо навлек на врата, че да и отговаря по тоя начин. Уж трябва да му е един от най-близките хора.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    София
    ПП. Въпросът е точно в това, че той не я взима на сериозно, а тя него - да.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ЗАКРИВАЙТЕ СИ ФЕЙСБУК ПРОФИЛИТЕ! ТЕ ЩЕ ВИ УНИЩОЖАТ!!!

Съжалявам, не се сдържах...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Говорих с него най-спокойно и си изяснихме всичко.Обясни ми за момичето,както трябваше да направи по-рано и проблема в момента е никакъв.Снимката вече не ми прави впечатление,защото на мен не ми пукаше кой какво му пише/публикува по стената ,а какво точно означава за него.Те наистина са били само приятели,само,че на мен някой трябваше да ми обясни ,а не да гадая..След като на дълго и на широко ми разказа с излишни подробности за какво иде реч,вече съм спокойна.А за различното му държание също си имало обяснение,просто той си е малко по-притеснителен и не обича да говори за това което наистина чувства.Много трудно стават тези разговори и след като успях да го предразположа и да му обясня на мен какво ми е той си ми каза,че причината не е в мен.Просто всичко му идва в повече и това се отразява и на настроението /постъпките/държанието му ..

Град
    София
    Ами... в интерес на истина моя профил го ползвам главно заради групата на потока ни, за да поствам тук таме някоя буболечка и да имам обща представа как върви при бившите ми съученици. Тия глупости тип импулс са ми малко неразбираеми. Вероятно съм старомодна в случая.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dolly Виж мнението
    Говорих с него най-спокойно и си изяснихме всичко.Обясни ми за момичето,както трябваше да направи по-рано и проблема в момента е никакъв.Снимката вече не ми прави впечатление,защото на мен не ми пукаше кой какво му пише/публикува по стената ,а какво точно означава за него.Те наистина са били само приятели,само,че на мен някой трябваше да ми обясни ,а не да гадая..След като на дълго и на широко ми разказа с излишни подробности за какво иде реч,вече съм спокойна.А за различното му държание също си имало обяснение,просто той си е малко по-притеснителен и не обича да говори за това което наистина чувства.Много трудно стават тези разговори и след като успях да го предразположа и да му обясня на мен какво ми е той си ми каза,че причината не е в мен.Просто всичко му идва в повече и това се отразява и на настроението /постъпките/държанието му ..
    Радвам се, че са се оправили нещата. Винаги хубавия разговор оправя всичко.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Варна
    Аз пък съм крупен фейсбук ползвател Редовно си го проверявам, качвам си снимки и си столквам приятелите кой какво прави, кой за кого се е оженил и къде е ходил

Вече се чудя ..тук повечето от вас научихте ли се да подхождате по-сериозно към нещата или предпочитате ебавките.Мисля че имаше специално място за тях ?Или вече всеки си говори каквото му дойде,без значение за какво се отнася темата ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dolly Виж мнението
    Вече се чудя ..тук повечето от вас научихте ли се да подхождате по-сериозно към нещата или предпочитате ебавките.Мисля че имаше специално място за тях ?Или вече всеки си говори каквото му дойде,без значение за какво се отнася темата ?
    Темата ти се изчерпа много отдавна.

Град
    София
    Аз обичам да си сменям кориците във фб. Сега имам едни водни кончета, които правят 69. :d
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Я, чак да не повярва човек.То голяма драма било,но само в главата на авторката.Щом сте се уточнили вече екстра. А иначе в тона на SisiStrange да кажа. То по твоята логика малко излиза че човек като има гадже изобщо трябва да се изолира в общуването си от всичко що е противоположен пол за да не вземе да го/я свалят или да покаже колко уважава човека отсреща.Писнало ми е от подобни неща.Писнало ми е да се притеснявам да кажа две думи на някоя мацка,защото на ревнивото и гадже ще се сторя черен и ще ме гледа на криво...даже и да нямам повод за тези си притеснения.В момента даже ми изниква пример с една съученичка.Виждаме се рядко около веднъж годишно предимно на сбирките.Много се уважаваме и даже на сбирките понякога си танцуваме.Винаги ме поздравява където и да ме види и то почти мигновено...когато е сама.Тя обаче е женена.Попринцип не и личи много да се притеснява от реакциите на мъжа и.Но си има голяма разлика,когато е покрай нея и когато не е.За сравнение веднъж когато не беше с нея на заведение два пъти ми вдигна ръка,ходих да се чукна два пъти с нея и една друга съученичка,даже и с песен ме поздравиха двете.Следващият път като беше с мъжа си..първо че половин час се гледахме без да си кажем нещо че даже и да си вдигнам ръка,след което тя ми вдигна доста по несигурно и аз го направих, а да ходя да се чукна с нея изобщо и не съм си помислих за всеки случай...да не вземе на някои да му се стори че я свалям и да ме гледа лошо.Въпреки че тя веднъж му е споделяла, че един съученик я харесваше и доста дълго се гледаха накриво.Писнало ми е и разни хора да се оттеглят,защото вече си имали гаджета и аз съм ебати и голямата заплаха,.Но все пак всеки си има своите разбирания.Ако един човек си няма акъл гаджето му и с фунията да се опитва да му го налее няма как да стане.Ако не е един ще е друг без значение дали ще е по тайно или по явно.Но нали въпросът е да се вкарваме в разни филмчета.

А пък като сте заговорили за Facebook, аз не съм си сменял снимката сигурно от една година,разглеждам си редовно стената...вече малко по рядко,коментирам си,харесвам неща,поствам снимки иииии...новата визия на профилите нещо не ми харесва и затова си седя на старата.
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-13-2012 на 09:41
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София
    ^ Винаги много изопачаваш нещата. В която и тема да се заспори с теб. Айде сега пък да се изолират от външния свят хората. Глупости. Никой не иска това. Всичко си седи в някакви нормални граници. Ако приятелката ти те е отписала за най-обикновен тост и поздравяване, при тях с нейния ИМА проблем. Но ти не си седнал да и пишеш: "Обиииичаааам тееее" наляво надясно, нали? Държал си се приятелски с нея или? Няма нищо лошо в приятелските отношения, напротив. Но си има граници, след които просто си личи, че има нещо повече. Пример и аз да дам. Една приятелка тръгна с момче от съседния клас. Той си имаше една приятелка, която го целуваше постоянно по бузите и все не и беше точен мерника та го нацелваше в устата. Седеше му в скута навсякъде. Звънеше му в 3 през нощта да идел да се видели. Разказвала му беше еротичните си сънища с него. Еми, можеш да предположиш, че с моята приятелка набързо се разделиха за щастие, тя е умно момиче и не хаби много нерви. После той смени още сигурно поне 5 момичета по абсолютно същия начин. Еми... приятели, приятели, ама...? Да си имаме уважението.
    Имам си приятели момчета и сме много близки, ама никога не биха се държали така. И аз не бих ги отписала. И моя няма нищо против тях. Защото всичко е в реда на нещата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си