- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уж всичко е перфектно...
1.Вече мисля се изказах по този въпрос.Има и по рениви хора.И аз може би съм ревнив.Обаче ревността се получава или от съмнения или от повод.Ако има съмнения значи нещо не е точно както трябва в отношенията им.Ако има повод...нещата са тръгнали на зле.Също е от значение и то-голямо какви характери са двамата и доколко се припокриват разбиранията им за живота.
2.Огромна грешка.Както казах би ми било приятно да знам кой сваля гаджето ми и че тя подрязва всички такива мераци.Това би ме накарало да съм на 100% сигурен в нея и да и имам пълно доверие.Ако го разбера от някъде другаде ще ми стане доста неприятно и ще разклати доверието ми най-малкото защото не е счела за нужно да ми сподели нещо такова.И без оставяне на вратички.
3.Може и да е от постоянните съмнения. И това малко по-малко убива тръпката.Ти от къде точно знаеш какво точно е имало без да си била постоянно плътно до тях.Или просто така си предполагаш.Между другото точно заради подобни неща,ревност и тайни преди около месец най-много да е било приключи окончателно около 3 годишната връзка на втората ми братовчедка и гаджето и.Знам неща,които тя е прикрила от него и неща,които той е прикрил от нея,за които ако разберат може даже и приятели да не си останат.
4.Още по унизително е да те следят с лупичка и да ти правят проблеми че видиш ли не си изтрил нещо от профила си и си бил достатъчно възпитан да отчетеш поне с една емоиконка че си го видял (знам ли може пък и да е другоядче)
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!