- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уж всичко е перфектно...
Нищо такова не съм казала. Вината не е негова, ако тя го сваля, естествено. Но се очаква някаква малко по-зряла реакция. Пак казвам, то е до отношението му към нея пред другите. Той, ако е показал ясно, че е обвързан и не ще свалки, нямаше да има въобще такива неща. Но дори да приемем, че хората са си нахални (вярно), пак не виждам причината да си го държи на стената това посланийце, което очевидно ще подразни авторката. Неуважително е. Несериозно е. Неразбираемо е, освен ако не му е кеф да го оспамват мацки, което само по себе си не говори добре за тях двамата. Откакто съм обвързана, ми се е случвало да има тук таме някакви хора с намерения (при него също), но никога не съм обръщала внимание и не ми е било необходимо да получавам такъв род излияния, за да си вдигам егото. Достатъчно ми е неговото внимание.
Тези неща може да са дреболии, но именно те променят отношението на човек (а.к.а и доверието). За какво говори това, че някакви му се обясняват в любов, а той си ги пази, че и толкова рязко заявява на приятелката си: "Нещо ти се е сторило."?
Такива картинки дават отзвук. Смешно е един мъж да е моят сериозен приятел, с когото градим нещо сериозно и да си чета любовните мисли на разни момиченца към него в профилите му или където и да било. И при запитване да ми се отговаря така... плоско. Ако иде реч за пуберска връзка тип иди ми доди ми, колкото да не е без хич, бива. Но не мисля, че авторката приема връзката им така.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()