Да, отговорът му е риторичен и неподробен, но защо да е тъп? Или той е длъжен да дава подробни доклади за взаимоотношенията си с всичките си познати от женски пол?
Доверието се печели и губи. Аз не виждам в описаната ситуация нещо, което да дава поводи за разклащане на доверието, ако такова е имало. Ако на мен утре някой хубостник реши да ми се обяснява в любов из социалните мрежи аз ли ще съм виновна? Това дали би означавало, че не обичам половинката или че "не съм изяснила достатъчно ясно, че не съм на пазара"? Наистина не успявам да ви схвана логиката в този случай.
А даже въпросната госпожица да има намерения към момчето, с какво е виновен той? Има момичета, на които им е през центъра на гащите дали момчето е обвързано - ако са му хвърлили око ще си действат в тази насока (Пантерке, поправи ме ако греша, но мисля, че ти подкрепяше тази идея из други теми). Та според вас ако някоя тръгне да ви сваля гаджето значи вината е в него?
+1
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!