.
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Едно мнение от вчера и после ще разгледам останалата част на темата.

Цитирай Първоначално написано от dolly Виж мнението
    Niakoitam

1.Не съм казала,че трябва да пренебрегва някого,заради това,че двамата сме заедно.Нека си поддържат контакт,но всичко да е в рамките на нормалното.

2.Ако ти видиш такава снимка на стената на приятелят ти и не знаеш нищо за това момиче/освен,че не са се виждали/,как би реагирала,какво би си помислила?

3.И не мога да заявя,че му нямам доверие.Силно казано е.В дадената ситуация просто не знам какво да си мисля...Нито неговата реакция е подобаваща,нито на мен самата ми обясни за какво иде реч.

П.П. Днес,по-късно, сигурно ще се видим за малко и нито знам как да се държа,нито как да реагирам,нито какво да му кажа....като цяло съм много объркана ..
    1.Не е въпроса в това да не го казваш, а да го показваш.
    2.Първо съм мъж.Иначе би ми станало леко неприятно.Всъщност може и да не ми стане,ако момичето ми разкзва и показва как я свалят пък тя не поддава,защото държи на мен.Ако ми е показала ясно че мога да и има абсолютно пълно доверие и няма да го предаде заради първият мачо,който и сваля звезди.
    3.Ако си вярвахте напълно това нямаше да е така

Иначе ти го познаваш най-добре

SisiStrange има една мисъл.От ревнуването няма нужда, а ако има повод вече е твърде късно.
    И не можеш да сравниш снимка и една срамуваща се иконка със натискане,което си е контакт,който колкото и да е навлязъл интернет в живота ни пак не може да се сравни с с една снимка и една срамуваща се иконка.

И всъщност авторке не е лошо да се замислиш ти пък и другите над това,което каза LadyDi, а именно:
    " Когато можеш да си позволиш да разговаряш с него за всичко (и нищо), тогава можеш да твърдиш, че връзката ви е зряла."
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-13-2012 на 06:02
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си