- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уж всичко е перфектно...
Я, чак да не повярва човек.То голяма драма било,но само в главата на авторката.Щом сте се уточнили вече екстра. А иначе в тона на SisiStrange да кажа. То по твоята логика малко излиза че човек като има гадже изобщо трябва да се изолира в общуването си от всичко що е противоположен пол за да не вземе да го/я свалят или да покаже колко уважава човека отсреща.Писнало ми е от подобни неща.Писнало ми е да се притеснявам да кажа две думи на някоя мацка,защото на ревнивото и гадже ще се сторя черен и ще ме гледа на криво...даже и да нямам повод за тези си притеснения.В момента даже ми изниква пример с една съученичка.Виждаме се рядко около веднъж годишно предимно на сбирките.Много се уважаваме и даже на сбирките понякога си танцуваме.Винаги ме поздравява където и да ме види и то почти мигновено...когато е сама.Тя обаче е женена.Попринцип не и личи много да се притеснява от реакциите на мъжа и.Но си има голяма разлика,когато е покрай нея и когато не е.За сравнение веднъж когато не беше с нея на заведение два пъти ми вдигна ръка,ходих да се чукна два пъти с нея и една друга съученичка,даже и с песен ме поздравиха двете.Следващият път като беше с мъжа си..първо че половин час се гледахме без да си кажем нещо че даже и да си вдигнам ръка,след което тя ми вдигна доста по несигурно и аз го направих, а да ходя да се чукна с нея изобщо и не съм си помислих за всеки случай...да не вземе на някои да му се стори че я свалям и да ме гледа лошо.Въпреки че тя веднъж му е споделяла, че един съученик я харесваше и доста дълго се гледаха накриво.Писнало ми е и разни хора да се оттеглят,защото вече си имали гаджета и аз съм ебати и голямата заплаха,.Но все пак всеки си има своите разбирания.Ако един човек си няма акъл гаджето му и с фунията да се опитва да му го налее няма как да стане.Ако не е един ще е друг без значение дали ще е по тайно или по явно.Но нали въпросът е да се вкарваме в разни филмчета.
А пък като сте заговорили за Facebook, аз не съм си сменял снимката сигурно от една година,разглеждам си редовно стената...вече малко по рядко,коментирам си,харесвам неща,поствам снимки иииии...новата визия на профилите нещо не ми харесва и затова си седя на старата.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-13-2012 на 09:41
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!