.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Въпрос за тренировка

Здравейте,
    След 1 седмица някъде заминавам при баба ми на село за около месец и половина. Там както се досещате няма фитнес. Имам у нас едни дъмбели, които мисля да взема, а и там има лост.
    Та въпросът ми е (понеже досега не съм тренирал по лостове) как да го комбинирам с дъмбелите, защото съм чувал, че не е добре едновременно да тренирам и дъмбели, и лостове.
    И също така, всеки ден ли трябва да отивам на лоста, или да почивам?

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Виж сега - не съм запознат кой знае колко много с фитнеса, но не виждам проблем да ходиш всеки ден на лостове(ще правиш по-кратки тренировки), или през ден ( по-стабилни тренировки ). Също така не виждам защо да не се използват дъмбелите...
    Мога да ти дам още една идейка - взимаш в табуретки(или между две пейки няма значение) и правиш лицеви опори като падаш доста по-надолу от раменете(което ти натоварва достатъчно гърдите) Ако не се сетиш за упражнението ще ти пратя снимка
    Ако решиш - изчакай по-компетентно мнение.

Ето ти една тренировка с която да поддържаш нивото, тя е за цялото тяло
    1.Клякане с дъмбелите в ръце
    2.Набиране
    3.Лицеви опори
    4.Мъртва тяга с дъмбелите
    Правят се 3-4-5 кръга или иначе казано-една серия от първото, после една серия от второто и така до четвъртото - това е един кръг.Ако тренираш през ден то 3 кръга не би трябвало да са ти проблем .
    Ето малко повече инфо за набирането http://trenirai.bg/2012/05/%D0%BD%D0...0%D0%BD%D0%B5/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си