.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Skype 5.10 Help

Голям фен Аватара на p0lina

Skype 5.10 Help

когато някой ми изпраща файлове и ги запиша в дадена папка ми излиза, че има грешка и записването на файла е невъзможно.. бях си върнала предната версия на скайп и всичко си беше нормално но постоянно ми излиза това за обновяването на скайп и си го обнових, за да видя дали пак ще е така .. и ето че е така, аз мога да изпращам файлове, но на мен като ми ги изпращат има някакъв проблем.. хелп някой знае ли какво е и как да го оправя?
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Мега фен
    деинсталирай настоящата версия като следваш тези инструкции: https://support.skype.com/en-us/faq/...ninstall-Skype

след това сканирай и почисти с тази програма: https://secure.avangate.com/affiliat...ry/WRCFree.exe

след това си качи последната версия на skype от официалният сайт и я инсталирай

явно не правя нещата както трябва, защото пак ми се получава същото нещо..
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Ами върни си старата версия ?

ами мога да си я върна, но компа ми много забива с нея не знам дали защото постоянно 'отлагам' обновяването или от нещо друго, а и това игнориране на самообновяването ме изнервя и затова реших да съм с тази.. може би проблема е в компютъра ми, но не знам какъв е точно, защото имам приятелки, които го нямат този проблем с получаването на файлове

Голям фен Аватара на JuStIc3
    До коя версия го връщаш ? Аз по-рано не го харесвах новия скайп, и си го връщах до 3.8 и съм нямал проблеми.

аз нямам проблем със тази версия , но всичко е възможно, говорим за софтуер все пак

ами до 4 съм връщала най-много и когато има за обновяване пак ми излиза.. analug <- да предположих, че може да е рядко срещан проблема....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си