.
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Threaded View

Angry Как да постъпя ?!

Здравейте ! Аз съм момиче на 13 години и харесвам момче , което е с 3 години по - голямо от мен...... Един ден той ми сподели как му е минал денят- бил навън с бившото ми гадже . Оплака ми се от отвратителното му държание и така започнахме да го обсъждаме , но изведнъж ми зададе следния въпрос :"кой избираш - него(бившото) или мен(момчето кето хар.) ??" ...Отговорих му : " избирам теб . Ясно е защо-характер и възпитание " ..... Той ми каза:"моля те не се влюбвай в мен..не ,че има нещо лошо да се влюбваш .. просто.. "- тоест няма да може да отвърне на чувсвата ми. Един ден бившото ми се похвали , че му е на гости и ме махна от скайп абонатите си .... На другият ден момчето, което харесвам ми писа и аз му казах доволно,че най -накрая на бившото му е писнало да се разправя с мен ( постоянно ми предлагаше ,а аз винаги му отказвах) .. Тогава ми отговори, че той ме е махнал от абонатите , а не бившото ми ....махнал ме , защото било тъпо парче ! ... и повече не сме си писали ....... Та имам два въпроса към вас : 1.Защо според вас ме е махнал от скайпа на бившото ми - за да прекратим всякакви отношения или е имал друга цел и 2. Мисля да му призная за чувствата си , но дали ще бъде правилно от моя страна? ...
    Последно редактирано от analug : 07-11-2012 на 13:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си