Не знам какво да правя, много я харесвам обаче мисля, че има спънки
Здравейте. На 15 съм и има едно момиче от старият ми клас, за което постоянно мисля напоследък. В шести и седми клас не съм се замислял много кого харесвам, просто намирах някои момичета за сладки. Тя обаче ми изглеждаше различна от другите, по-различен начин на мислене, умна, не беше надувка. Беше хубава, но не обърнах много внимание, но сега или е станала по-хубава или чак сега забелязвам. В три от последните 4 дни съм сънувал нея в различни обстоятелства и се чувствам все по-влюбен.
До сега никога не съм бил с момиче на уговорена среща, понякога съм се виждал случайно с някои но никога не съм признавал чувствата си на някоя. Освен това въпросното момиче обича да ходи на скъпи места, а моите родители са в много лошо положение в момента и се страхувам, че дори и да започнем да ходим няма да мога да ходя с нея на любимите и места.
През двете години с нея мислех, че и тя ме харесва. Не сме говорили много, но като цяло в класа ни повечето момчета не общуваха много с момичетата. С мен се държеше по по-специален начин от другите. Не съм някои грозен, но ме е страх от това, че когато не сме се виждали толкова време може да е изгубила всякакъв интерес. Казах на един приятел, който беше в стария клас и сега също сме в един клас, че имам някакви чувства към нея, и той взе че и писа. Каза, че е поискала да се срещнем обаче имам чувството че се бъзика, а ми е малко странно да питам какво му е написала.
Наистина не знам какво да правя. Днес мислех да и пиша, обаче я нямаше нито във Facebook, нито в Skype, а телефона и го нямам. Във вторник ще заминавам за родния град и селото на семейни познати, и се чудех дали да изчакам след това или преди това да я поканя да излезем.
Съжалявам, ако съм ви объркал или изгубил времето, просто има доста неща, които имат значение. Ако сте решили да го прочетете цялото, моля за съвет. Благодаря.