.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

на 24 години имам сериозен приятел,живеем заедно,но нещо взе да куца,постоянно има конфликти,секса и той не е като преди.А от известно време аз се заглеждам по едно момченце,някъде 18-19 годишен,страшен сладур.С него с засичаме в кварталното кафене,забелязвам че ме гледа,разменяме си и по някоя усмивка,личи си че му харесвам...пък аз ката го видя и полудявам.Та накратко,че много взех да овъртам ще ми се да се позабавлявяме с него.Вие как бихте реагирали,ако някоя кака ви отправи такова предложение?И още нещо не се познаваме,идея си нямам как да го заговоря (адски тъпо,нали)....

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    по мое мнение ще сгрешиш.......
    без ПОДПИС ... xD

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от mimis_88 Виж мнението
    на 24 години имам сериозен приятел,живеем заедно,но нещо взе да куца,постоянно има конфликти,секса и той не е като преди.А от известно време аз се заглеждам по едно момченце,някъде 18-19 годишен,страшен сладур.С него с засичаме в кварталното кафене,забелязвам че ме гледа,разменяме си и по някоя усмивка,личи си че му харесвам...пък аз ката го видя и полудявам.Та накратко,че много взех да овъртам ще ми се да се позабавлявяме с него.Вие как бихте реагирали,ако някоя кака ви отправи такова предложение?И още нещо не се познаваме,идея си нямам как да го заговоря (адски тъпо,нали)....
    Бих се зарадвал и бих си ''поиграл'' с каката.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от mimis_88 Виж мнението
    С това единствено показваш, че не държиш на приятеля си и явно проблемите са породени , заради тебе! Би било голяма грешка. Не прави това, за което ще съжаляваш след време. Все пак живеете заедно, предприели сте доста сериозна крачка относно връзката и не бива сега , с лека ръка , да съсипеш всичко: без да се опиташ да оправиш нещата.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Все пак живеете заедно, предприели сте доста сериозна крачка относно връзката и не бива сега , с лека ръка , да съсипеш всичко: без да се опиташ да оправиш нещата.
    опитите нещата да се подобрят са били хиляди,не знам защо коментирате неща дето не съм искала мнение за тях???

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    явно проблемите са породени , заради тебе!
    И как пък го реши това?

Авторке, разкарвай го твоя. Независимо какви проблеми сте имали, заради кого и колко пъти сте правили опити да оправите нещата, вече е загубена кауза. Не се самозалъгвай, щом си опряла дотам, че реално да обмисляш изневяра, по-добре просто прекрати връзката си. Дори от едното уважение към него, не му изневерявай и не го лъжи по този начин, много е долно.
    А на малчото естествено, че ще му хареса някое неприлично предложение от кака.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си