.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia

Растеж на косата??

Здравейте!Извинявам се ако има такава тема..(=
    Искам укрепване на косъма на косата, но в същото време искам и да ми порасне по-бързо.Та въпросите ми са следните:
    1. каква е разликата м/у тривитаминол и хининова вода?
    2.могат ли да се използват без да имаш косопад или проблеми с косата,а просто искаш окрепване и заздравяване на косъма?
    3.има ли ограничение във възрастта, в която могат да се използват?На 15 съм ще има ли проблем ако ползвам едно от двете?
    4.Хининовата вода уврежда ли косата и подходяща ли е за бързоомазняващата се в корените коса?
    5.колко пъти в седмицата е препоръчително да се използват тези продукти?
    6.С кое косата расте по-бързо...?
    Ами със сигурност ще се сетя още нещо ...мерсии предварително =)

Banned Мега фен
    въпреки че има ужасно много теми ще ти отговоря...

Цитирай Първоначално написано от smile12345 Виж мнението
    Здравейте!Извинявам се ако има такава тема..(=
    Искам укрепване на косъма на косата, но в същото време искам и да ми порасне по-бързо.Та въпросите ми са следните:
    1. каква е разликата м/у тривитаминол и хининова вода? тривитаминола - правиш си маски с него или се мажеш само с него и го отмиваш и е комплекс от витамини,хининовата вода - пак може маски,но по принцип се слага след баня и не се отмива и е като лосион

2.могат ли да се използват без да имаш косопад или проблеми с косата,а просто искаш окрепване и заздравяване на косъма? да,и двете

3.има ли ограничение във възрастта, в която могат да се използват?На 15 съм ще има ли проблем ако ползвам едно от двете? няма проблем и двете могат да се ползват на всякаква възраст

4.Хининовата вода уврежда ли косата и подходяща ли е за бързоомазняващата се в корените коса? не,но ако се ползва често изтънява косъма.. т.е. расте по-бързо,но косата става и по-тънка и за това тривитаминола е по-удачния вариант.. за мазна коса - на някои им омазнява допълнително косата,на други -не,трябва да се пробва.. на мен лично я омазняваше

5.колко пъти в седмицата е препоръчително да се използват тези продукти? хининовата вода може и всеки ден,но както казах изтънява косъм и не е препоръчително,а тривитаминола не повече от 2 пъти в седмицата

6.С кое косата расте по-бързо...? пак е индивидуално.. на някои им действа едното,на други - другото,на трети - и двете.. на мен лично хининовата вода не ми действа,а тривитаминола ми помага доста

Ами със сигурност ще се сетя още нещо ...мерсии предварително =)

и все пак можеше да попиташ в ето тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B0-vol-4

успех със заздравяването на косата

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    въпреки че има ужасно много теми ще ти отговоря...

и все пак можеше да попиташ в ето тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B0-vol-4

успех със заздравяването на косата

и аз мислех там, но има много коментари и идва ли някой ще ми обърне внимание..

Banned Мега фен
    о, повярвай ми обръщаме внимание на всеки писал в темата без значение редовно или за първи път !

Хининовата вода съсипва косата ! Най-добре тривитаминол и маслото на Икаров .

Цитирай Първоначално написано от estel15 Виж мнението
    Хининовата вода съсипва косата !
    Agree! Вмомента използвам маската за бърз растеж на коса на Denise, но скоро ще си купя отново серума на Икаров. Най-добрия е като става въпрос за бърз растеж

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от estel15 Виж мнението
    Хининовата вода съсипва косата ! Най-добре тривитаминол и маслото на Икаров .
    Защо мислиш, че съсипва косата?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си