.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76

Тема: forever alone.

Мега фен Аватара на Chacho
    Тези тийнейджърски трепети ни учат на важни уроци. Не е случайно, че се появяват тогава.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами да, когато се появят и като си се зародят от... случайността, или от някое запознанство. При мен си беше точно ей така от нищото и да, беше полезно, но не мисля, че щеше да донесе същите уроци, ако се бях вклинчила в идеята да имам гадже. Друго е да си харесаш някого/той да те хареса и да си станат нещата по естествен път. Като деца нямаме нужда от тоя вид любов. Когато дойде, и се радваме. Ако я няма, си я представяме. Имам позната във втори клас. Подиграват и се съученичките, че няма гадже. Не мисля, че е правилно нещата да се приемат по този начин.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Сиси, втори клас е втори клас, пубертета е друго нещо. Тогава започва да ни се насажда в мислите и да мислим за любов по един или по друг начин. Представата за гадже е много по-различна от тази, която имаме към момента, след като сме преживяли разни работи. И тази представа сме я изградили, като сме сблъскали мислите с реалността и сме си взели поуки. Хубаво е да се получат нещата от само себе си, както се казва, но това важи и за днешните ни връзки, пък не винаги става така. Колко време обаче сме прекарали да се радваме на телевизионни образи, на популярните връстници, на хора, които по-трайно сме харесали? Това е нормално, а не вредно. Нека си го изживее авторката, няма за какво да я съдим.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не се захващам да я съдя чак. Просто мисля, че и е рано да се тормози над това дали го има или не. В един момент всичко се нарежда.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Хаха Доскоро и аз все се оплаквах че си нямам гадже ама да ти кажа НЕ МИ И ТРЯБВА!!! Пораснах

Цитирай Първоначално написано от SomeoneWhoCares Виж мнението
    Хаха Доскоро и аз все се оплаквах че си нямам гадже ама да ти кажа НЕ МИ И ТРЯБВА!!! Пораснах
    Имаш още да растеш.

forever alone!? малко пресилено не мислиш ли? Та ти си само на 14 Аз бах на 17, когато за пръв път си "хванах" гадже И още съм си с него Даже детенце ще имаме скоро. Но не т'ва е важното. И на 14 да си и на 20 да си не е важно с колко си преспала или колко си имала. Важното е да срещнеш някой, който ще обичаш. Иначе ако не искаш да обичаш,а просто да се "забавляваш" можеш да свалиш почти всеки за някаква кратка връзка. Обличаш се "секси" отиваш в диското и веднага ще те налазят като мухи Каквото търсиш, такова намираш.

Аз съм на 13 /почети на 14/ години,нямам гадже и не се оплаквам.Имах,ама разбрах че не му е времето още. Добре,представи си ,че си имаш гадже какво печелиш -нищо,само губене на време, а и не сме достатъчно зрели за гаджета .За всичко си има време ...Пък,ако имаш голям мерак за гадже направи нещо по въпроса,ние на можем да ти помогнем по никакъв начин

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    help yourself...

Цитирай Първоначално написано от yolonigga Виж мнението
    хахаха знам, че сега ще получа яко hate, но просто исках да видя как ще реагирате на това 14 годишно 'лапе' като мен :Д да иска истинска връзка ( което не ми се вярва особено за teen-oвете hahaha ) .. и да, не ми трябва момче, нито връзка,защото имам наааааааай-якaта best friend x ! и да сега може да ме 'храните' на воля . .
    УТОЧНИХ СЕ !

Цитирай Първоначално написано от deniity.we Виж мнението
    forever alone!? малко пресилено не мислиш ли? Та ти си само на 14 Аз бах на 17, когато за пръв път си "хванах" гадже И още съм си с него Даже детенце ще имаме скоро. Но не т'ва е важното. И на 14 да си и на 20 да си не е важно с колко си преспала или колко си имала. Важното е да срещнеш някой, който ще обичаш. Иначе ако не искаш да обичаш,а просто да се "забавляваш" можеш да свалиш почти всеки за някаква кратка връзка. Обличаш се "секси" отиваш в диското и веднага ще те налазят като мухи Каквото търсиш, такова намираш.
    aaa за името, просто шега

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    ох момичета вие сте още толкова малки, а някои други вече са наистина за съжаление//
    6б3З10

Еее само не разбрах какво толкова се "нуждаеш" от гадже минала съм по тоя път на 15 съм и аз си нямам гаджета предлагали са ми ама не е болка за умиране този период минава бързо на мен ми мина за около 3-4 месеца.
    Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Жалкото е ,че важни теми седят празни,а тук цели 3 страници за тази простотия.Малка си ,колкото и да парадираш с останалият свят,ако си лигла няма да си намериш скоро. Не си режи вените и не се депресирай заради това
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Само като ти гледам името ми се догади 'hxa'
    Като толкова искаш гадже си хвани, харесай си някой и действай. Какво друго искаш да ти кажем?

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    На 14 и ревнали за гаджета
    Аз като съм на 18 и нямам гадже да не би да ми липсва самочуствие ?
    Гаджето няма да ти вдигне самочуствието .. може би.
    Има време за всичко. Момичета и момчета на всякъде.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Закриха Импулса.
    Няма Импулс?Сериозно? Потрес!!!!!

По темата-не разбирам логиката да имаш нужда от гадже.Не е като да имаш нужда от някой до себе си, а конкретно от гадже.Била съл на 14 и знаме,че сега хормоните летят и си мислиш че едно гадженце ще оправи всичко.Но той може и да развали много неща.Живейте си бре дечица,има време мъжете да ви тровят нервичките

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ако постоянно гледаш на сериозната връзка,която уж търсиш,като на плячка,която да уловиш,и след няколко години пак ще си на същия хал...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

просто имаш нужна някой да е до теб да знае че те обича и да те целува да ти дава страст и топлина и аз изпадам в такива ситуации винаги между коледа и нова година ама сега си имам :P

Като ви гледам правописа, по-добре си наблегнете на ученето и на часовете по български, отколкото да се чудите какво не ви е наред

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    И как така наистина имаш нужда от гадже?!Я ни светни к'ва точно е тая нужда?!Какво ще ти даде гаджето,че толкова много се нуждаеш от него ...
    На тази възраст всички искат да имат гадже. Мислят, че е нещо кой-знае какво. Всички сме били така. След първото ще види, че е нещо съвсем нормално и няма да изпитва толкова голяма нужда да е постоянно обвързана.

btw, много заповедническо звучи so help me, все едно очакваш ние да ти дадем гаджето в ръцете. Бих ти помогнал със съвети, но няма да го направя, защото очакваш всичко на готово.

Едва ли толкова имаш нужда от гадже. Просто не искаш да останеш по-назад от другите.
    Не насилвай нещата и някой ден ще срещнеш някого.

На 14 имаш ОТЧАЯНА нужда от гадже. Да, ама не. На тази възраст се забавлявай с приятелки, излизай навън, бъди свободна. На тази възраст не ти трябва гадже, повярвай. И аз бях като теб и много много исках гадже и накрая направих най - голямата грешка в скромния ми 17 годишен животец. Поживей си още годинка - две и тогава се обвързвай. Обвързването е пъъълен шит на тия години, повярвай ми
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    "Дъвчи си дъвката, прави балончета и за друго не мислииии..."

Аз съм на 2 месеца от 15 и не съм имал гадже до ся.. fuck yea forever alone ;D Не е толкова лошо..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си