- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- forever alone.
Тези тийнейджърски трепети ни учат на важни уроци. Не е случайно, че се появяват тогава.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами да, когато се появят и като си се зародят от... случайността, или от някое запознанство. При мен си беше точно ей така от нищото и да, беше полезно, но не мисля, че щеше да донесе същите уроци, ако се бях вклинчила в идеята да имам гадже. Друго е да си харесаш някого/той да те хареса и да си станат нещата по естествен път. Като деца нямаме нужда от тоя вид любов. Когато дойде, и се радваме. Ако я няма, си я представяме. Имам позната във втори клас. Подиграват и се съученичките, че няма гадже. Не мисля, че е правилно нещата да се приемат по този начин.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сиси, втори клас е втори клас, пубертета е друго нещо. Тогава започва да ни се насажда в мислите и да мислим за любов по един или по друг начин. Представата за гадже е много по-различна от тази, която имаме към момента, след като сме преживяли разни работи. И тази представа сме я изградили, като сме сблъскали мислите с реалността и сме си взели поуки. Хубаво е да се получат нещата от само себе си, както се казва, но това важи и за днешните ни връзки, пък не винаги става така. Колко време обаче сме прекарали да се радваме на телевизионни образи, на популярните връстници, на хора, които по-трайно сме харесали? Това е нормално, а не вредно. Нека си го изживее авторката, няма за какво да я съдим.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не се захващам да я съдя чак. Просто мисля, че и е рано да се тормози над това дали го има или не. В един момент всичко се нарежда.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хаха Доскоро и аз все се оплаквах че си нямам гадже ама да ти кажа НЕ МИ И ТРЯБВА!!! Пораснах![]()
forever alone!? малко пресилено не мислиш ли? Та ти си само на 14Аз бах на 17, когато за пръв път си "хванах" гадже
И още съм си с него
Даже детенце ще имаме скоро. Но не т'ва е важното. И на 14 да си и на 20 да си не е важно с колко си преспала или колко си имала. Важното е да срещнеш някой, който ще обичаш. Иначе ако не искаш да обичаш,а просто да се "забавляваш" можеш да свалиш почти всеки за някаква кратка връзка. Обличаш се "секси" отиваш в диското и веднага ще те налазят като мухи
Каквото търсиш, такова намираш.
Аз съм на 13 /почети на 14/ години,нямам гадже и не се оплаквам.Имах,ама разбрах че не му е времето още. Добре,представи си ,че си имаш гадже какво печелиш -нищо,само губене на време, а и не сме достатъчно зрели за гаджета .За всичко си има време...Пък,ако имаш голям мерак за гадже направи нещо по въпроса,ние на можем да ти помогнем по никакъв начин
![]()
ох момичета вие сте още толкова малки, а някои други вече са наистина за съжаление//
6б3З10
Еее само не разбрах какво толкова се "нуждаеш" от гадже минала съм по тоя път на 15 съм и аз си нямам гаджета предлагали са ми ама не е болка за умиране този период минава бързо на мен ми мина за около 3-4 месеца.
Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!
Жалкото е ,че важни теми седят празни,а тук цели 3 страници за тази простотия.Малка си ,колкото и да парадираш с останалият свят,ако си лигла няма да си намериш скоро. Не си режи вените и не се депресирай заради това![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Само като ти гледам името ми се догади 'hxa'
Като толкова искаш гадже си хвани, харесай си някой и действай. Какво друго искаш да ти кажем?
На 14 и ревнали за гаджета
Аз като съм на 18 и нямам гадже да не би да ми липсва самочуствие ?
Гаджето няма да ти вдигне самочуствието .. може би.
Има време за всичко. Момичета и момчета на всякъде.
Няма Импулс?Сериозно? Потрес!!!!!
По темата-не разбирам логиката да имаш нужда от гадже.Не е като да имаш нужда от някой до себе си, а конкретно от гадже.Била съл на 14 и знаме,че сега хормоните летят и си мислиш че едно гадженце ще оправи всичко.Но той може и да развали много неща.Живейте си бре дечица,има време мъжете да ви тровят нервичките![]()
Ако постоянно гледаш на сериозната връзка,която уж търсиш,като на плячка,която да уловиш,и след няколко години пак ще си на същия хал...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
просто имаш нужна някой да е до теб да знае че те обича и да те целува да ти дава страст и топлина и аз изпадам в такива ситуации винаги между коледа и нова година ама сега си имам :P
Като ви гледам правописа, по-добре си наблегнете на ученето и на часовете по български, отколкото да се чудите какво не ви е наред![]()
На тази възраст всички искат да имат гадже. Мислят, че е нещо кой-знае какво. Всички сме били така. След първото ще види, че е нещо съвсем нормално и няма да изпитва толкова голяма нужда да е постоянно обвързана.
btw, много заповедническо звучи so help me, все едно очакваш ние да ти дадем гаджето в ръцете. Бих ти помогнал със съвети, но няма да го направя, защото очакваш всичко на готово.
Едва ли толкова имаш нужда от гадже. Просто не искаш да останеш по-назад от другите.
Не насилвай нещата и някой ден ще срещнеш някого.
На 14 имаш ОТЧАЯНА нужда от гадже. Да, ама не. На тази възраст се забавлявай с приятелки, излизай навън, бъди свободна. На тази възраст не ти трябва гадже, повярвай. И аз бях като теб и много много исках гадже и накрая направих най - голямата грешка в скромния ми 17 годишен животец. Поживей си още годинка - две и тогава се обвързвай. Обвързването е пъъълен шит на тия години, повярвай ми
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
"Дъвчи си дъвката, прави балончета и за друго не мислииии..."
Аз съм на 2 месеца от 15 и не съм имал гадже до ся.. fuck yea forever alone ;D Не е толкова лошо..