- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- forever alone.
И аз няям! момченце съм 93 набор-пък и не и тряя като се замисля
Аз когато бях на 14 едвам говорих с момичетата хахаха... В моя квартал когато аз бях на 12-14 беше голямо нещо да се държите с "гаджето" за ръка.... Днес на децата са им промили мозъците с тая чалгия , мода и т.н. Готови консуматори от малки....
За да искаш някой да е до теб, трябва да се попиташ какво би накарало някой да ти се отдаде. Също така трябва да прецениш на какво си готова. Накрая само трябва да го покажеш. Човекът сам ще те намери.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хахаха знам, че сега ще получа яко hate, но просто исках да видя как ще реагирате на това 14 годишно 'лапе' като мен :Д да иска истинска връзка ( което не ми се вярва особено за teen-oвете hahaha ) .. и да, не ми трябва момче, нито връзка,защото имам наааааааай-якaта best friend x ! и да сега може да ме 'храните' на воля . .
Защо да те храним ? Какво лошо има в това, че искаш по-сериозна връзка, а не някой "ебач" ? Просто още не се намерила подходящия.
на 14 си, още ти се пикае, а ти си мислиш, че други неща ти се правят.
то густо, то пусто
Не ти трябва гадже. И сега точно през лятото ти искаш връзка ? Иди на плаж, море,почивка запознай се с някого, забавлявай се и си изкарай добре. Друго не ти трябва.![]()
не си търси гадже- то се иска любов.. :Д.. пък ако искаш си го търси ама наистина ще си 4ever alone
Така и не разбирам смисъла на тая тема, аз ли съм прост или наистина няма смисъл![]()
Ако беше от Варна щях да помогна ама...![]()
>>DjBelev<<
И как искаш да ти помогнем? За всичко си има време и място, недей бърза да растеж. Излизай си с приятели, забавлявай се, запознай се с нови хора и с течение на обстоятелствата, ще дойде време да си намериш и първото гадже.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^![]()
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И за какво точно ти е Нужно гадже? Да си изпълняваш физическите нужди или да се хвалиш пред другите? Вземи реши най-накрая искаш ли гадже или искаш просто повече внимание.
Остави ги, все едно те не са искали на тая възраст гаджета. Щом смятате, че човек на 14 свързва думата гадже само със секс и хвалба, успех да разберете децата си един ден! Едва 2-3 годинки са миналите, откакто сте били в нейната лодка и вече сте се самозабравили.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Имала съм гадже на 14, но на тая възраст беше по-скоро като вид мечтания и заигравки. Не беше цел. Стана на пълна случайност и ми беше хубаво, но не съм го приемала като нужда. Можех спокойно да си мина и без. Тогава повече ми се занимаваше с нормалните неща като рисуване, излизане на сладолед с приятелки и плещене на всякакви женско-детски неща. И никой не приемаше това за странно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()