- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хора,
как си тълкувате тази мисъл:
too much ego will kill your talent?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
хмм
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
съгласно съм
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
искали са да напишат eggs, тоест големите яйца, пречат на таланта, тъй като постоянно се удрят и започват да те болят и ти докарват редица проблеми
n00bs
too much ego could kill almost everything : )
талантът сам по себе си - не...и да, прекалено относително е. :Д
Това е добър отговор, според мен: http://answers.yahoo.com/question/in...2024319AA1gh8V
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Ами тва е редовно дискутиран въпрос сред артистите между 15-25 години, когато изграждат името си. Независимо дали говорим за музикално/театрално изпълнение, много често по-творчески настроените артисти интерпретират тематиката, която поставят, по свой начин и чрез своите разбирания. За сметка на това, дадена писа/етюд или каквато и да е друга форма изисква да се вложат определени стилистични норми, базирани на епоха, автор или спрямо друг критерий. Когато се отклониш от тях, критиката или старчето - професор - преподавател използват този израз за да те свалят на земята.
Когато аз си позволявах да правя тези творчески забежки на 15-6-7 в силния си период, дългогодишният ми преподавател по пиано казваше 'сега работи за името си, за да работи после името за теб'. Беше с цел, че големите изпълнители си позволяват да интерпретират дадени произведения по много 'странен' и НЕ общоприет начин, но хората ги смятат за гениални и новатори..докато ако млад изпълнител го направи по същия начин - ще го сметнат за прекалено надъхан, несъобразяващ се с догмите и ще го скъсат.
Та това е идеята на тоя израз - въпреки творческите си пориви и много пъти иновационни и смели погледи в/у творбата, все пак да се съобразяваш с нормите, в които трябва да влезе тя.
Последно редактирано от machoka : 07-12-2012 на 08:37