.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Печат за нокти

Абе гледам по магазините за козметика някакви печати ама обикновенни и евтини, та да ви питам как се използват и вършат ли работа. Ако някой знае ще съм му много благодарна

Град
    Somewhere...in The sea...
    аз ги знам при мен лично нищо не се получи..може би защото не използвах подходящи лакове Всичките ми приятелки, които си праят формички с тези печати обачче са доволни лесно се използва
    лакираш формичката, която искаш с лака който искаш, след това обичаш ненужния лак с чистачката залепаш печата в-у формичката и след това върху нокътя

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Хубаво се получават,но трябва да имаш по-големи нокти

Град
    Горна Оряховица
    Какви лакове ползвате за това? При мен не се получава, но си бях купила някакъв лак куча марка, колкото да пробвам, възможно ли е заради това да не се е получило?

Ох внимавайте с тези печати,защото са пуснали много фалшификати
    Една приятелка си взе-20лв и излезе комплекта,обаче затвориха магазина и аз не можах да си взема.Намерих ги на друго място за 6 лв,взех ги,ама са пълен боклук,не стават за нищо!
    Иначе оригиналните са много хубави,аз много ги харесвам

Разликите,по които можете да разберете кои са оригинални и кои не:
    1.Печата на хубавите е розов и червен(а НЕ само розов)
    2.Шпатулката трябва да има метално,а НЕ само пластмасово.

Хубавото е,че можеш да ги ползваш мнооого време.За тях препоръчват безацетонов лак,ставало по-добре,но,ако е хубав печата,става и с обикновен лак
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Ох внимавайте с тези печати,защото са пуснали много фалшификати
    Една приятелка си взе-20лв и излезе комплекта,обаче затвориха магазина и аз не можах да си взема.Намерих ги на друго място за 6 лв,взех ги,ама са пълен боклук,не стават за нищо!
    Иначе оригиналните са много хубави,аз много ги харесвам

Разликите,по които можете да разберете кои са оригинални и кои не:
    1.Печата на хубавите е розов и червен(а НЕ само розов)
    2.Шпатулката трябва да има метално,а НЕ само пластмасово.

Хубавото е,че можеш да ги ползваш мнооого време.За тях препоръчват безацетонов лак,ставало по-добре,но,ако е хубав печата,става и с обикновен лак
    Това било значи разликата между скъпите и моя за 3.50лв

Проблемът наистина е в шпатулата, която е пластмасова и не върши никаква работа. Аз обаче взех една визитка и с нея махам остатъка. Добре се получава

Супер фен Аватара на galu6a
    занчи не използвате различни лакова, аз като ходих на маникюрест там ми показах около 6 цвята и ми казаха ,че само тези може
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    а от къде мога да си намеря такива печати за софия става на въпрос

Мега фен
    Град
    София
    Аз с обикновени бакове пробвах днес и добре се получи, но ми се вижда бутафоро- по си ми харесва аз като си нарисувам нещо

na mene mi se poluchava...nqmam golemi nokti,6patulata mi e plastmasova....istinata momicheta e v tova.....ne e za amatiori.... moeto e ot 4 leva i kakva e razlikata-otg:v cenite!!ne vsi4ko skupo e hubavo!!!ako ne mojish da go napravish i ot 918364 leva da kupish pak nqma da se poluchi....

И аз си взех печат за нокти за 3 лв. Ами върши ми идеална работа,само че аз не го правя с тези обикновенните лакове, а има специални лакове за печати ....те са около 5/6 лв. .. и резултата е невероятен, и моята шпатулка е пластмасова и няма никакъв проблем подобре 3 лв. от колкото 30/40 лв.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nesuni
    na mene mi se poluchava...nqmam golemi nokti,6patulata mi e plastmasova....istinata momicheta e v tova.....ne e za amatiori.... moeto e ot 4 leva i kakva e razlikata-otg:v cenite!!ne vsi4ko skupo e hubavo!!!ako ne mojish da go napravish i ot 918364 leva da kupish pak nqma da se poluchi....
    и моето е за толкова и се получава добре

формичките са тъпи,не ми харесват!

Цитирай Първоначално написано от ira90
    И аз си взех печат за нокти за 3 лв. Ами върши ми идеална работа,само че аз не го правя с тези обикновенните лакове, а има специални лакове за печати ....те са около 5/6 лв. .. и резултата е невероятен, и моята шпатулка е пластмасова и няма никакъв проблем подобре 3 лв. от колкото 30/40 лв.
    to4no taka

Град
    Горна Оряховица
    От къде си купи, аз питах в един козметичен магазин и нямаше. Как да го търся - да питам за лак за печати ли?

Град
    ForSaken city (:
    Да знам ги. Чудесни стават ноктите с тях. Ето ти няколко снимки след правилната употреба на печата за нокти. http://images24.snimka.bg/005391311.jpg
    http://www.findhotlinks.com/wp-conte...il-art-007.jpg

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Само 11лв са формичките,още 11лв за печата и 'шпатулката' и още 9лв е оригиналния лак,а той е доста малък.Предпочита се да се използва черен или бял лак за формичките,за да излизат добре на пръстите.Взех си комплекта от едно магазинче на Красна поляна,София.

Град
    SoFiA
    Аз си ги взех от Арена на красотата миналата година.И сега май пак има от 5 до 8 в НДК.
    NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    От къде си купи, аз питах в един козметичен магазин и нямаше. Как да го търся - да питам за лак за печати ли?
    Ами аз си взех печата за нокти от магазин за 1 лев., а лаковете влезнах в 2,3 козметични магазина и попитах дали имат лакове за печати и на едно място бяха по 6 лв. на друго по 8 лв.,но като количество нямаха разлика освен в цената.

Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Само 11лв са формичките,още 11лв за печата и 'шпатулката' и още 9лв е оригиналния лак,а той е доста малък.Предпочита се да се използва черен или бял лак за формичките,за да излизат добре на пръстите.Взех си комплекта от едно магазинче на Красна поляна,София.
    Малеее доста скъпо ти е излезнало. Аз искам да си купя само формички,но като гледам из интеренет те са по 10 лв.,по-добре да дам пак 3 лв. да си купя всичко заедно.Междо другото като гледам единствената разлика между тези печати от 3/4 лв и от 20/30лв. е единствено в шпатулката.

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Малеее доста скъпо ти е излезнало. Аз искам да си купя само формички,но като гледам из интеренет те са по 10 лв.,по-добре да дам пак 3 лв. да си купя всичко заедно.Междо другото като гледам единствената разлика между тези печати от 3/4 лв и от 20/30лв. е единствено в шпатулката.
    Те хората са казали колкото по-скъпо,толкова по-добре.Все пак един път се купуват печата и 'шпатулката'.А формички може примерно да си взимаш на един месец.А колкото до лака,става и с обикновен лак,но трябва да е по-гъст.Следователно парите,които ще излязат от семейния бюджет за тези работи,няма да си личат.

Момичетааа благодаря Ви на всички!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз си купих някакви обикновенни печати..обаче проблема ми е,че като сложа лак и махна излишното с шпатулката и то почти не остава на тия фигурките и нищо не става...как го правите вие

Така е, гадните шпатули махат всичко
    Само пластмасова ли ти е шпатулата?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Така е, гадните шпатули махат всичко
    Само пластмасова ли ти е шпатулата?
    Да..
    То си знайх,че от печати за 3 лв няма да стане амаа..тряаа се пробва ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си