- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Печат за нокти
Абе гледам по магазините за козметика някакви печати ама обикновенни и евтини, та да ви питам как се използват и вършат ли работа. Ако някой знае ще съм му много благодарна![]()
![]()
![]()
аз ги знампри мен лично нищо не се получи..може би защото не използвах подходящи лакове
Всичките ми приятелки, които си праят формички с тези печати обачче са доволни
лесно се използва
лакираш формичката, която искаш с лака който искаш, след това обичаш ненужния лак с чистачкатазалепаш печата в-у формичката и след това върху нокътя
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Хубаво се получават,но трябва да имаш по-големи нокти![]()
Какви лакове ползвате за това? При мен не се получава, но си бях купила някакъв лак куча марка, колкото да пробвам, възможно ли е заради това да не се е получило?
Ох внимавайте с тези печати,защото са пуснали много фалшификати![]()
Една приятелка си взе-20лв и излезе комплекта,обаче затвориха магазина и аз не можах да си взема.Намерих ги на друго място за 6 лв,взех ги,ама са пълен боклук,не стават за нищо!
Иначе оригиналните са много хубави,аз много ги харесвам
Разликите,по които можете да разберете кои са оригинални и кои не:
1.Печата на хубавите е розов и червен(а НЕ само розов)
2.Шпатулката трябва да има метално,а НЕ само пластмасово.
Хубавото е,че можеш да ги ползваш мнооого време.За тях препоръчват безацетонов лак,ставало по-добре,но,ако е хубав печата,става и с обикновен лак![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Това било значи разликата между скъпите и моя за 3.50лвПървоначално написано от LovelyGirl
Проблемът наистина е в шпатулата, която е пластмасова и не върши никаква работа. Аз обаче взех една визитка и с нея махам остатъка. Добре се получава
занчи не използвате различни лакова, аз като ходих на маникюрест там ми показах около 6 цвята и ми казаха ,че само тези може![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
а от къде мога да си намеря такива печатиза софия става на въпрос
Аз с обикновени бакове пробвах днес и добре се получи, но ми се вижда бутафоро- по си ми харесва аз като си нарисувам нещо
na mene mi se poluchava...nqmam golemi nokti,6patulata mi e plastmasova....istinata momicheta e v tova.....ne e za amatiori....moeto e ot 4 leva i kakva e razlikata-otg:v cenite!!ne vsi4ko skupo e hubavo!!!ako ne mojish da go napravish i ot 918364 leva da kupish pak nqma da se poluchi....
![]()
![]()
![]()
И аз си взех печат за нокти за 3 лв.![]()
Ами върши ми идеална работа,само че аз не го правя с тези обикновенните лакове, а има специални лакове за печати ....те са около 5/6 лв. .. и резултата е невероятен, и моята шпатулка е пластмасова и няма никакъв проблем
![]()
![]()
![]()
подобре 3 лв. от колкото 30/40 лв.
и моето е за толкова и се получава добреПървоначално написано от nesuni
![]()
to4no takaПървоначално написано от ira90
От къде си купи, аз питах в един козметичен магазин и нямаше. Как да го търся - да питам за лак за печати ли?Първоначално написано от ira90
Да знам ги. Чудесни стават ноктите с тях.Ето ти няколко снимки след правилната употреба на печата за нокти. http://images24.snimka.bg/005391311.jpg
http://www.findhotlinks.com/wp-conte...il-art-007.jpg![]()
Само 11лв са формичките,още 11лв за печата и 'шпатулката' и още 9лв е оригиналния лак,а той е доста малък.Предпочита се да се използва черен или бял лак за формичките,за да излизат добре на пръстите.Взех си комплекта от едно магазинче на Красна поляна,София.Първоначално написано от ira90
Аз си ги взех от Арена на красотата миналата година.И сега май пак има от 5 до 8 в НДК.![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Ами аз си взех печата за нокти от магазин за 1 лев., а лаковете влезнах в 2,3 козметични магазина и попитах дали имат лакове за печати и на едно място бяха по 6 лв. на друго по 8 лв.,но като количество нямаха разлика освен в цената.Първоначално написано от Sissy90
Малеее доста скъпо ти е излезнало.Първоначално написано от VampireGirl666
![]()
![]()
Аз искам да си купя само формички,но като гледам из интеренет те са по 10 лв.,по-добре да дам пак 3 лв. да си купя всичко заедно.Междо другото като гледам единствената разлика между тези печати от 3/4 лв и от 20/30лв. е единствено в шпатулката.
![]()
![]()
Те хората са казали колкото по-скъпо,толкова по-добре.Все пак един път се купуват печата и 'шпатулката'.А формички може примерно да си взимаш на един месец.А колкото до лака,става и с обикновен лак,но трябва да е по-гъст.Следователно парите,които ще излязат от семейния бюджет за тези работи,няма да си личат.Първоначално написано от ira90
Аз си купих някакви обикновенни печати..обаче проблема ми е,че като сложа лак и махна излишното с шпатулката и то почти не остава на тия фигуркитеи нищо не става...как го правите вие
![]()
Така е, гадните шпатули махат всичко![]()
Само пластмасова ли ти е шпатулата?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да..Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
То си знайх,че от печати за 3 лв няма да стане амаа..тряаа се пробва ;д