- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче ...
здравейте искам да ви попитам следното :
когато се натискаме с приятелката ми се възбуждам страшно много и от малкия излиза някаква течност .. въпроса ми е тва сперма ли е и може ли тя да забременее от нея .. възможно ли е докато го правим да изпусне нещо и да забременее ?
Това е предеякулационна течност, съдържа малко количество сперматозоиди, има минимален шанс, да се забременее от нея.Но най-добре използвайте презервативи, за да сте по-спокойни, а и те предпазват не само от бременност!
:/
Спокойно, спермата не прониква в дълбините на кожата, чак до тръбите, минавайки през всичките й органи.
if u know what i mean ^^
А как мислиш, че може да забременее, че ми е интересно?
човече, те само се натискат.
но вярно... може да го правят с дъждобр... т.е.. сперматозоидобрани
Последно редактирано от ShtrudeL : 07-17-2012 на 15:56
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Офффф, аз като прочетох "възможно ли е докато го правим..." и помислих, че ще искат все пак да правят и секс скоро време...
Течността е наречена "предеякулационна течност", от която на теория има малък шанс да се забременее, ако секса е без презерватив.
И прочети нещо, ако възнамерявате да правите секс.
Като гледам какви въпроси задаваш , е ясно, че си нямаш елементарна сексуална култура.
Както вече ти поясниха, тази "течност" се нарича предеякулационна течност... Появява се, когато си възбуден, защото по принцип служи за смазка... Та да, съдържа простатни течности смесени с минимално количество семенна течност. Което означава, че в нея има малък, но все пак съществен брой сперматозоиди.
Да, ако правите секс без презерватив има шанс да забременее от нея... Минимален е, но го има.
Но до колкото разбрах вие само се натискате. За да забременее, сперматозоидите трябва да влезнат във вагината и да доплуват до яйцеклетката, как мислиш, че ще стане това, ако не свършиш ВЪТРЕ в мацката? <.<
правили сме секс , но с презерватив , а тя иска без .. аз не съм много навит защото ... не искам да направим някоя беля ...
То и презервативите не са 100% гаранция,че няма да имате наследник, нали знаш. Ако не се лъжа са 98%
Но когато ти сам не си сигурен в себе си по-добре е да си ползвате презервативите или някакъв друг вид контрацептиви.
А ако евентуално някога решиш, че си готов за "без", най-добре все пак момичето да НЕ е в овулация! Дори да не е близо до периода на овулация!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ми колко да се контролирам , с презерватив го правим 2 часа ... докато свърша може и аз да съм от бавните незнам .. обаче тая предеякулярна течност си я има ... и от нея се плаша
Това ли е причината приятелката ти да иска да правите секс без презерватив - че я "клатиш" по 2 часа? А ако не - каква е причината да го иска питал ли си я?