.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Мазна кожа

Имам много мазна кожа, тяло,лице...абе всичко е мазно . Не знам дали е генетично, но и баща ми е с мазна кожа, майка е със смесена. Всеки ден - сутрин и вечер се мия със сапун, но ми писна сутрин като се събудя и като се пипна по лицето и то пак е ужасно мазно. Това нормално ли е според вас? Кажете някакви маски за лице, за тяло...каквото ви дойде на ум, че не се понасям така... Има ли някакъв начин да се премахне мазнината завинаги?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    спирта изсушава-пробвай, но имай предвид че многото изсушаване кара кожата да се омазнява още повече

Спирт? Какъв спирт?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Как ще се миеш със сапун бе?!
    Изсушава много и кожата ти става още по-мазна.
    Има си специални гелове за измиване на лице и кремове за контролиране на омазняването.
    Най-добре си вземи медицинска козметика.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А според мен е най - добре да се консултираш или с дерматолог, или с козметик. Не бива на собствена глава да си вземаш разни медицински козметики или да си правиш някакви експерименти, и положението да стане по - зле.

strawberry88 какви са тези гелове, дай пример... марка и цена? Сапуна може да е вреден, но поне премахва мазнината за няколко часа.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    И аз съм с мазна кожа и си правя маска с хума(бяла,на прах),смесвам я с розова вода и съм много доволна!!
    За гел ползвам http://www.jebe.de/jebe/prodpic/Nive...900013_b_0.JPG
    ползвм го от няма и седмица и не мога да дам мноогоо обективно мнение,но засега нямам оплаквания
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на cheburashka
    за няколко часа и после положението става по-зле
    вземи си гел, крем, маски, най-добре да си закупиш една серия продукти примерно Avene, Bioderma или не знам коя марка, нека някой по-запознат да те насочи, но иначе тези марки са добри

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от tctcct Виж мнението
    strawberry88 какви са тези гелове, дай пример... марка и цена?
    Включвам се аз, предполагам, че ще ме извините с ягодката. Ивостин са най-евтиния вариант- около 12 лв. Следва моя фаворит- La Roche-Posay 400 мл за 21 лв /стига за цяла година/. Иначе Авен и Биодерма също имат хубави продукти от порядъка на 20-тината лева. Ако в града ти има аптеки Субра, мини за мостри и се осведоми за актуалните промоции.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Мхм.
    Аз също така и от Eucerin бях много доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си