- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Малки бели точки по пениса
Миналата година ми се появиха, спазвам си хигиена, дори след появата си взех интимен сапун за в работното място, няма отърване.
Лекар не съм търсил, тъй като нямам време, пък и не са ми били проблем досега, но като някоя жена попита "ма какво е това" и тръгна да й обяснявам, че не е нищо сериозно, то цялата работа отиде на вятъра..
Четох на няколко места, не са гъбички, не е нещо хигиенично, това което прочетох е, че тези точици се появяват след секс с жена с бяло течение или каквото течение там има подобно.
Да ми предложите някакъв мехлем или шпрей, или де да знам.. каквото там се прави в такъв случай, че и мен ме дразнят, прилича ми на някой динозавър с шипове по кратуната..
п.с Точките не са по самата главичка, а по краищата й
п.с2 И не са толкова много като на снимките в интернет, 5-6 са, но пак правят впечатление.
Благодаря за вниманието.
п.с4 Намерих някаква тема сега в тоя форум, където са показани:
https://www.google.bg/search?hl=bg&c...EIfesgaVj4HwBA
Някаква идея с какво да мажа или да пръскам, да се разкарат тия неща?
Последно редактирано от SirTrYaLot : 07-12-2012 на 11:14
здравей, аз имам подобен проблем, но мойте са точно ето такива - http://www.pearlypenilepapulestreatm...ot_closeup.jpg
не са по главичката, а по самия пенис. много бих се радвал ако някой ми помогне и ми каже дали е опасно и какво да правя. благодаря предварително.
На теб пък – АБСОЛЮТНО НИЩО ТИ НЯМА!
Ако разпознаваш в посочената снимка своят проблем – можеш да направиш само две неща. Да потъжиш за отминалото Детство и да самоприветствуваш в легиона на Мъжете!
За да стане ясно обяснявам вкратце: „тези пъпчици“ като на снимките ги имаме ВСИЧКИ МЪЖЕ! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!
Специално тези – по корпуса на пениса + тестикуларният сак са си били винаги там. Това са модифицирани мастни жлезички, които обаче НЕ отделят мастна секреция грубо навън. В периода на полово съзряване на прехода от Момче в зрял Мъж те наедряват, стават видими локализират се по ствола на целият пенис или частично по него, има ги и по мъдницата. В този период стават отчетливо забележими. Тяхната физиологична роля се състои в това като микрокапсули с мастноподобно вещество да помогнат на наедряващият по обем и дължина пишок да се „калиброва“ от мъжки тип плавно и безпроблемно.
НЕ бива да се „изтискват“ (не „пускат“ нищо, но става сериозна раничка!),
НЕ бива да се разчепкват,
НЕ БИВА ДА СЕ ОТСТРАНЯВАТ!
Има методи за тяхното химическо или високоенергийно премахване – скоро след това Организмът ги изгражда отново, много по-едри и забележими, просто защото са НОРМАЛНА ТЪКАН НЕРАЗДЕЛНА И НЕОБХОДИМА ЧАСТ ОТ ПИШОКА!
За успокоение твое: с възмъжаването, с края на преходният период момче-мъж, тези пъпчци, когато пишока е окончателно калиброван – плавно и постепенно губят изразената си форма, намаляват и като като количество, но най-вече като „релеф“, без никога да изчезнат напълно. С остаряването ще стават все по-незабележими, но и на 100 год да станеш – пак някаква част от тях силно смалени ще са там за да ти помагат.
В резюме: просто свиквай с изгледа на пишока си като такъв на зрял Мъж, той е по-различен от малкото гладко бяло пишле на детето
Всичко горенаписано – касае САМО варианта, твоите „пъпчици“ да са идентични на тези на картинката. Някой „пъпчици“ са си сериозни болести налагащи незабавна намеса!
Това на снимките са прословутите РРР
НЕ са болестно състояние, а нормален вариант!
НЕ се лекуват, точно защото не са болест а НОРМАЛНА ТЪКАН!
НЕ са заразни, не се предават, не се разпространяват.
Нямат връзка с хигиенните навици.
Имаме ги ВСИЧКИ без изключение Мъже, но при всеки те са съвсем различно и индивидуално изразени. При едни са единични само в зоната на захващане на гемчето за гланса. При втори са само единични и миниатюрни, почти незабележими по короната на гланса. При трети са ясно видими но малко и умерено изразени. При четвъри са множествени , драматично изразени.
Само в последният случай се смятат за козметичен проблем и могат да се отстранят с високоенергийно лъчение или ток.
Лошото е, че така отстранение скоро пак ще се появят точно защото са НОРМАЛНА тъкан, така че от това упражнение няма голям смисъл
В интернет е пълно с ред любителски и комерчески сайтове предлагащи срещу пари „гарантирани рецепти“ за препарати и методи за тяхното отстраняване. Стой далече от подобни места! Най-често се касае за различен тип химическо изгаряне (което е много опасно!) или за високоенергийно такова. Далечният резултат е същият. Стой далече от подобни места!
Ако Момичето не е наясно какво е „това“ - едва ли си струва усилието да комуникираш с нея! Ще е прекалено глупава и невежа, още повече, че подобни „неща“ имат и жените по вътрешната повърхност на лабиите, но имат предимството да не могат сами да си виждат без помоща на огледало.
Играта с пишока „на сухо“ стимулира растежа на „тези неща“. ВИНАГИ ползвай смазка!
ВАЖНО! Всичко написано по-горе касае ЕДИНСТВЕНО „РРР“!
Те трябва ясно да се отграничават от кондиломите например, които са си сериозно заболяване и налагат незабавно лечение!
Еми, прав си, аз й без т'ва не си го мятам във всеки коридор.. благодаря![]()
Аз също ги имам и не съм правил секс, напълно безвредни съм. Бях питал 1 лекар за тези работи и той каза, че при много от мъжете ги има. Беше ми казал да се мия със сапун 3 пъти на ден и че от хапчета нямало смисъл. Каза също, че се появяват поради лоша хигиена или по наследство.
Последно редактирано от qtpie : 07-14-2012 на 17:02
Този "1 лекар", първо: много внимателно да поогледа собственият си пенис както изискват правилата на Медицинското Изкуство. След това като второ: да отиде и да си върне Дипломата поради въпиюща некомпетрнтност и невежество!
Повечето мъже имат такива-води се като козметичен дефект-кво толкова????? И аз имам дори, но хич не ми пука
Според мен , този проблем при автора на темата , трябва да се види при лекар , аз не бих стоял спокойно така ! (мое мнение)
Е къв проблем, като нито ме боли, нито ме сърби, нито нищо.. Просто стоят некви 5-6 точки по коронката на пениса и му придават неккъв злобен вид..
Направих я темата, щото ми се налага да обяснявам, че не е нищо сериозно 2 пъти вече и почва да ми писва!
Но нали ВЕЧЕ обясних!
АКО се налага да обясняваш - вдигай гащетата и бягай!
Защото в този случай пиклата е прекалено тъпа, глупава, неинформирана и незаитересована - СЛЕДОВАТЕЛНО Е ОПАСНА!!! Защото от такава мърла без елементарно познание за НОРМАЛНА анатомия и физиология на полови апарати - следва да очакваш всичко. От "трипер" до "спин".