- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тежък случай
Смисъла и аз не го разбирам много-много. Но до известна степен си има логика - стават по-отворени, така да кажа, ще искат да опитат с повече момчета като са опитали веднъж от удоволствието. Поне така си го обяснявам сама.
П.с. Сигурно съм сменила темата, не съм преглеждала предните постове, само прочетох проблема.
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
Не мисля, че сексът е причината за промяната. Всичко си зависи от момичето. Има някои дето не се променят изобщо и много дълго не си сменят сексуалния партньор.
Не сексът променя. Тя си е била такава и преди да я отворят.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Щом не е това, значи може да е разстоянието. Или ти си се привързал толкова, че не можеш да погледнеш друга, но явно при нея не е било същото.![]()
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
Мм то няма значение сега брат и ми каза , че я е чул да си говори с друго момче по телефона относно мен .. и е чул цитирам " опитвам се да се скарам с него за да може той сам да се откаже от мен" ... което беше капакът просто си тръгнах нито ще и званя нито нищо , само не знам защо, но изпитвам адска злоба...!
После Драс ; купих си 5 кутии с сладолед и смятам да гледам глупави филми и да се самосъжалявам , на тъмно![]()
Последно редактирано от Delianny : 07-13-2012 на 16:39
http://www.youtube.com/watch?v=y8AWFf7EAc4 ето една приятна песен за слушане , ако има случай като твойте!
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-13-2012 на 17:26
Човек, поне ти остава шанса да си я оправяш, колкото искаш!! ;д ..
Там е проблема че не съм от типа момчета, който биха го направили , Да мога да я изчукам и да получа физически блага ( не съм правил секс от 2 години , а съм на 17оффффффф
) , но няма да ме задоволи психически а на мен само физически не ми стига.. особено като знам , че след като излезем от нас/тях нищо няма да е същото .. аз вече и отказах де , но просто ви казвам че немога да го направя.. смисъл от това ще ме боли още повече (поне тей мисля) а аз мозохист не съм
охххх накрая ще хвана да стана монах и да не ми пука за никоя
а иначе с това че я отрязах отвсякаде , се справям чудесно , вчера съм изял 4-5 кутий с сладолед и 2-3 кутий с поничкии 3 приятелки(смисъл точно приятелки, няма и няма и да има нещо между мен и тях , познавам ги цял живот и са супер точни) ме утешаваха в нас докат аз изплаках Амазонка (знам, че не би трябвало да плача и , че не би трябвало да ми пука, но ми и няма какво да направя ) след което ми казаха , че ако ме видят още веднъж да плача , ще ям бой
![]()
Последно редактирано от Delianny : 07-14-2012 на 06:36
Ем аз и казах не , и тя се побурка, смисъл цяла сутрин се опитва да ми звънне (имам 27 пропуснати) , на 2-3 пъти идва до нас , но аз само се покажа на прозореца погледна я лошо и се прибера вътре.![]()
мамкааа му !!!!
смятам да избягам от селото ми докато тя е тук, не се живее.. спя по 1 час на ден и откачам от нерви ,ако продалжавам така ще ме хване някоя болест
![]()
мм едни приятели се организират за море идната седмица , сутринта попитах дали може и аз ,те казаха ако имам парите няма проблем
смятам да отида.. но не знамби било адски тъпо да отида
и да си рева , ама на морето ..
офф трябва да се стегна заеби.. мн я обичах
ама много
![]()
ПС. някой модератор да сложи ключ на темата че стана кошче за душевните ми терзания по една изгубена любов!![]()