.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zvezdiichkataa Виж мнението
    Напомня ми за моята история. Бившият ми сега не може да погледне друга, за жалост . Иначе съм чувала, че след като правят секс, момичетата много се променят.
    В какъв смисъл?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Смисъла и аз не го разбирам много-много. Но до известна степен си има логика - стават по-отворени, така да кажа, ще искат да опитат с повече момчета като са опитали веднъж от удоволствието. Поне така си го обяснявам сама.
    П.с. Сигурно съм сменила темата, не съм преглеждала предните постове, само прочетох проблема.
    70 начина да задоволиш жена :
    69 + разходка по магазините !

Град
    Варна
    Не мисля, че сексът е причината за промяната. Всичко си зависи от момичето. Има някои дето не се променят изобщо и много дълго не си сменят сексуалния партньор.
    Не сексът променя. Тя си е била такава и преди да я отворят.

Щом не е това, значи може да е разстоянието. Или ти си се привързал толкова, че не можеш да погледнеш друга, но явно при нея не е било същото.
    70 начина да задоволиш жена :
    69 + разходка по магазините !

Мм то няма значение сега брат и ми каза , че я е чул да си говори с друго момче по телефона относно мен .. и е чул цитирам " опитвам се да се скарам с него за да може той сам да се откаже от мен" ... което беше капакът просто си тръгнах нито ще и званя нито нищо , само не знам защо, но изпитвам адска злоба...!

После Драс ; купих си 5 кутии с сладолед и смятам да гледам глупави филми и да се самосъжалявам , на тъмно
    Последно редактирано от Delianny : 07-13-2012 на 16:39

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    http://www.youtube.com/watch?v=y8AWFf7EAc4 ето една приятна песен за слушане , ако има случай като твойте!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-13-2012 на 17:26

Човек, поне ти остава шанса да си я оправяш, колкото искаш!! ;д ..

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Да е поне си я чукай

Цитирай Първоначално написано от Shiiverss Виж мнението
    Човек, поне ти остава шанса да си я оправяш, колкото искаш!! ;д ..
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Да е поне си я чукай
    Там е проблема че не съм от типа момчета, който биха го направили , Да мога да я изчукам и да получа физически блага ( не съм правил секс от 2 години , а съм на 17 оффффффф ) , но няма да ме задоволи психически а на мен само физически не ми стига.. особено като знам , че след като излезем от нас/тях нищо няма да е същото .. аз вече и отказах де , но просто ви казвам че немога да го направя.. смисъл от това ще ме боли още повече (поне тей мисля) а аз мозохист не съм охххх накрая ще хвана да стана монах и да не ми пука за никоя

а иначе с това че я отрязах отвсякаде , се справям чудесно , вчера съм изял 4-5 кутий с сладолед и 2-3 кутий с понички и 3 приятелки(смисъл точно приятелки, няма и няма и да има нещо между мен и тях , познавам ги цял живот и са супер точни) ме утешаваха в нас докат аз изплаках Амазонка (знам, че не би трябвало да плача и , че не би трябвало да ми пука, но ми и няма какво да направя ) след което ми казаха , че ако ме видят още веднъж да плача , ще ям бой
    Последно редактирано от Delianny : 07-14-2012 на 06:36

"Любов с любов се забравя"

Трябва да и кажеш НЕ

Цитирай Първоначално написано от Izabela97 Виж мнението
    Трябва да и кажеш НЕ
    Ем аз и казах не , и тя се побурка, смисъл цяла сутрин се опитва да ми звънне (имам 27 пропуснати) , на 2-3 пъти идва до нас , но аз само се покажа на прозореца погледна я лошо и се прибера вътре. мамкааа му !!!! смятам да избягам от селото ми докато тя е тук, не се живее.. спя по 1 час на ден и откачам от нерви ,ако продалжавам така ще ме хване някоя болест

Цитирай Първоначално написано от Delianny Виж мнението
    Ем аз и казах не , и тя се побурка, смисъл цяла сутрин се опитва да ми звънне (имам 27 пропуснати) , на 2-3 пъти идва до нас , но аз само се покажа на прозореца погледна я лошо и се прибера вътре. мамкааа му !!!! смятам да избягам от селото ми докато тя е тук, не се живее.. спя по 1 час на ден и откачам от нерви ,ако продалжавам така ще ме хване някоя болест
    Не се измъчвай, а продължи напред

Не се измъчвай, а продължи напред
    Опитвам се , но немога.. Просто съм в адската депресия въпреки че се старая да не ми личи .Прибирам се вкъщи с сълзи на очите , снощи повърнах 2 пъти без видима причина , немога да спя , и постоянно имам сърцебиене

Опитвам се , но немога.. Просто съм в адската депресия въпреки че се старая да не ми личи .Прибирам се вкъщи с сълзи на очите , снощи повърнах 2 пъти без видима причина , немога да спя , и постоянно имам сърцебиене
    все едно гледам себе си ... ще се оправиш, на мен ми трябваше много време

все едно гледам себе си ... ще се оправиш, на мен ми трябваше много време
    е то сиг все някога ще се оправя , но никога няма да я забравя

Мега фен Аватара на tori
    :дд Повръщането е от твърде многото храна. :дд Не се самосъжалявай ядейки сладолед, самосъжалявай се на някой басейн, с биричка, метъл и яки мадами.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    :дд Повръщането е от твърде многото храна. :дд Не се самосъжалявай ядейки сладолед, самосъжалявай се на някой басейн, с биричка, метъл и яки мадами.
    мм едни приятели се организират за море идната седмица , сутринта попитах дали може и аз ,те казаха ако имам парите няма проблем
    смятам да отида.. но не знам би било адски тъпо да отида и да си рева , ама на морето .. офф трябва да се стегна заеби.. мн я обичах ама много

ПС. някой модератор да сложи ключ на темата че стана кошче за душевните ми терзания по една изгубена любов!

Град
    Варна
    ПС. някой модератор да сложи ключ на темата че стана кошче за душевните ми терзания по една изгубена любов!
    Done

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си