- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Смятате ли, че в момента се връщаме към Тоталитаризма
В Гърция историята не е ли подобна ? 1/3 от страната работеше в държавната администрация (само да се намират на работа), машинистите в тяхната държавна железница вземаха над 100к евро на година (повече отколкото примерно вземат в Германия), докато железницата им всяка година беше на загуба. Не може да имаш 1 лев и да харчиш 2 всеки ден. САЩ примерно имат около 14 трилиона външен дълг, единствено ги крепят заемите и това, че на много държави $ им е втора валута. България с измисления си лев, който се поддържа изкуствено, какво ще направи ? Нищо. Ние все още се държим като държава кандидат - членка за ЕС и се скъсваме да им лижем задника на евреите. Тук циганина не се пипа, той е електорат, ако бял не плаща ток, вода, веднага започват да звънят, да те режат, да те съдят, но ако си тъмно зелен, за теб това не важи. Франция изгони циганите и какво им направиха, (мисля, че и забраниха и да носят чалми) ? Нищо ! Швейцария или Швеция забраниха да се строят джамии и какво ? Отново нищо, а тук искат турците да изучават майчиния си език в даскало. Като се чувстваш турчин, знаеш къде е южната граница. Но нали са електорат и трябва от джамиите да звучи джагара - джугара. Румъния поне си свалят президенти и премиери, без да ги боли хуя за Е(врейския)С. Да се гласува закон, да се махнат всички лакеи от ДС. Да се махне функцията на президента и без това в момента е Мр.Бийн.
Какво стана с чистачката, която последно е видяла Мишо Бирата ? Тая жена защо се покри ? Какво стана с обвиненията за почти всички дела, защо се дънят ? В белите държави първо събират доказателства, които да издържат пред съда и след това се обвинява, а не първо обвинение, дава му се възможност да покрие всичко и след това търсят. Братя Галеви защо отидоха на курорт ? Защо на малки общини, чиито кметове не са от партията майка, не се отпускат средства ? В северозападна България, стъпал ли е някой ? А за "холдинга" който искаше да строй в морската градина във Варна ? Всеки знае кой е той, защо против тях няма нищо ?
И аз мисля догодина да гласувам за Кунева, надявам се поне финансовия министър, да разбира нещо от финанси.
n00bs