- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Смятате ли, че в момента се връщаме към Тоталитаризма
Оффф къв съм тъп ей сега погледнах в нета и се указа, че не е случайно http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...84%D0%B8%D1%8F![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Да, ама ТИМ и Бойко нещо не се разбират. Само вижте до какво дередже се докара Варна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ББ е с тим, а във Варна не стана работата, защото мн хора протестират, а не стане ли тихо, започват проверки и тн. а и ЕС като се вкл става дебела
n00bs
И преди, и след Бойкo, все е потоп. Днес той е "виновния".
За една страна се съди първо по магистралите. Цената за едното е за сметка на другото. Очакванията на повечето хора бяха, че ще се направят без напъни. Ееее х*й. Лесно е друг да ни оправя. Не, че не го правят.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А някой знае ли какво стана по въпроса с разследването на миналото на бб от еврокомисията за антимафия ?
Защо бг медиите мълчат ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
Да, показатели като БВП, средна работна заплата, покупателна способност, са доста назад, магистралите са най - важното.
n00bs
Ами ако от европа дадът пари за заплати и пенсии бб ще ги вдигне, пак казвам тия магистрали се правят с евро пари.
И на мен някой ако ми даде пари мога да направя магистрали...
А относно пътищата колко издънки и там имаше, прави се нещо и след 1 год пътя леш вкл. и цариградско шосе ако не се лъжа, тия гимнастики пак за пари се правят
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз питам що 20 години никой не се сети да направи един тунел под Шипка ? Май не можаха да се разберат там нещо...
Законът е закон,
но той врата в полето е
ЕС дава пари, но някъде по пирамидката изтичат и не отиват по предназначение. Така беше и с "Червения кръст". Много пари идваха отвън, но ги хванаха в измами и неефективност. Интересното беше, че едва тогава се разбра, че някой дава пари и без проблеми се покриват разходите за трансплантациите. Една телевизия по същия начин беше метната с измама.Смешното е, че се разбра за измамата, след като решиха да проверят състоянието на човека.
![]()
Навсякъде е така. Дават пари, които не отиват по предназначение. Прави се проверка. Казва се, че пари има. Дадени са, но къде са, е друг въпрос.
Освен това за магистралите колко фалове имаше? Една турска фирма строи не помня коя магистрала. То не бяха заплатите на българските и турските работници, забавените срокове, качеството на материала. ;d
Бойко ги беше заплашил, че ако не завършат в срок, ще се погрижи повече никога турска фирма да не вирее у нас.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Официалната ми кандидатура за министър - председател - дикатор на България:
Излизане от ЕС, ще е наложително за по - долните.
Легализация на проституцията и леките наркотици.
Връщане на смъртното наказание, стига сме хранили дебили от нашите данъци по 20-40 години.
Обявяване на всички религии за сектантски и лека - полека тяхното изселване от страната. Всички църкви и джамии на казина !
Ограничаване на мангалите и евреите, вазектомия на всяко новородено момче, избиване на малки затворени групи от тъмнозелените, без много шум и погребването им в масови гробове.
Хора без основно образование, няма да получават помощи (след няколко години ще е без средно).
Уличните кучета, които създават проблеми, се маркират и се пускат в паркове, предназначение за обстрел и ловен тренинг. Ако не искаш да убиваш дадено куче, си го прибираш у вас.
Ако детето ти се роди с недъзи, имаш право да го убиеш, като ти избираш по какъв начин.
Премахване на президентската функция, няма смисъл да плащаме на ВИП туриста всичко, за да може да обикаля из света.
Всеки хомо/транс/гей/педал/би който го натяква публично, ще бъде пратен да работи в мините.
За пияните шофьори - 1во провинение кило смокини и 400 лева глоба, 2ро провинение - 3 месеца в мините и 1 година без книжка, 3то провинение - 3 години затвор, 4-то - доброволно самоубиване, по негов избор.
До 1 грам кока е разрешено да се носи, не повече от веднъж на 2 седмици.
Мис България ще я избирам аз, а не някакви хомо, метро и други съмнителни типове.
Футбола в България се закрива, той произвежда само алкохолици и чалгари, това вреди на нацията.
Забрана за чалга конецртите, ако слушаш публично чалга - 50 удара с камшик, за всяко следващо провинение се увеличават с 10.
Всички подлоги, лакеи, лизачи, ще работят като чистачи, основно в зоопарковете или в мините.
Всеки с IQ с над 20 по - голямо от средното, ще има право на едно легално убийство на дебил, веднъж в живота си.
Промяна на разбирането за самоотбрана. Ако тъмнозелен влезе вкъщата ти, имаш право да го отстреляш и препарираш като трофей. Ако е бял, може само да го отсреляш.
Пълни проверки на всички с доходи над 60 000 годишно или с кола над същата сума.
Повишение за всички слаби и готини путки, а за дебелите това ще е стимул да отслабнат.
Официално се забраняват турските сериали, новини и турския език на публични места. Ако имат проблеми, знаят къде е юг.
Връщане на казармата, по 3 месеца и за 2-та пола.
Прозрачност за всички държавни поръчки.
Това са само по - важната част от бъдещия най - велик премиер на България !
n00bs
Има доста добри попадения![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Бих гласувал за теб
Creative Technologie
Загуби ме като избирател.Футбола в България се закрива, той произвежда само алкохолици и чалгари, това вреди на нацията.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Ако тренираш футбол, след премахването му, може да се запишеш на кърлинг.
n00bs