.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Мега фен
    Оффф къв съм тъп ей сега погледнах в нета и се указа, че не е случайно http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...84%D0%B8%D1%8F
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ето и какво е ...
    n00bs

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Да, ама ТИМ и Бойко нещо не се разбират. Само вижте до какво дередже се докара Варна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Niggaland
    ББ е с тим, а във Варна не стана работата, защото мн хора протестират, а не стане ли тихо, започват проверки и тн. а и ЕС като се вкл става дебела
    n00bs

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И преди, и след Бойкo, все е потоп. Днес той е "виновния".

За една страна се съди първо по магистралите. Цената за едното е за сметка на другото. Очакванията на повечето хора бяха, че ще се направят без напъни. Ееее х*й. Лесно е друг да ни оправя. Не, че не го правят.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    И преди, и след Бойкo, все е потоп. Днес той е "виновния".

За една страна се съди първо по магистралите. Цената за едното е за сметка на другото. Очакванията на повечето хора бяха, че ще се направят без напъни. Ееее х*й. Лесно е друг да ни оправя. Не, че не го правят.
    Толкова съдържание в едно мнение, как го правиш ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    А някой знае ли какво стана по въпроса с разследването на миналото на бб от еврокомисията за антимафия ?
    Защо бг медиите мълчат ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    Niggaland
    Да, показатели като БВП, средна работна заплата, покупателна способност, са доста назад, магистралите са най - важното.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Да, показатели като БВП, средна работна заплата, покупателна способност, са доста назад, магистралите са най - важното.
    Ами ако от европа дадът пари за заплати и пенсии бб ще ги вдигне, пак казвам тия магистрали се правят с евро пари.
    И на мен някой ако ми даде пари мога да направя магистрали...
    А относно пътищата колко издънки и там имаше, прави се нещо и след 1 год пътя леш вкл. и цариградско шосе ако не се лъжа, тия гимнастики пак за пари се правят
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Аз питам що 20 години никой не се сети да направи един тунел под Шипка ? Май не можаха да се разберат там нещо...
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Ами ако от европа дадът пари за заплати и пенсии бб ще ги вдигне, пак казвам тия магистрали се правят с евро пари.
    И на мен някой ако ми даде пари мога да направя магистрали...
    А относно пътищата колко издънки и там имаше, прави се нещо и след 1 год пътя леш вкл. и цариградско шосе ако не се лъжа, тия гимнастики пак за пари се правят

ЕС дава пари, но някъде по пирамидката изтичат и не отиват по предназначение. Така беше и с "Червения кръст". Много пари идваха отвън, но ги хванаха в измами и неефективност. Интересното беше, че едва тогава се разбра, че някой дава пари и без проблеми се покриват разходите за трансплантациите. Една телевизия по същия начин беше метната с измама. Смешното е, че се разбра за измамата, след като решиха да проверят състоянието на човека.
    Навсякъде е така. Дават пари, които не отиват по предназначение. Прави се проверка. Казва се, че пари има. Дадени са, но къде са, е друг въпрос.

Освен това за магистралите колко фалове имаше? Една турска фирма строи не помня коя магистрала. То не бяха заплатите на българските и турските работници, забавените срокове, качеството на материала. ;d
    Бойко ги беше заплашил, че ако не завършат в срок, ще се погрижи повече никога турска фирма да не вирее у нас.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Niggaland
    Официалната ми кандидатура за министър - председател - дикатор на България:
    Излизане от ЕС, ще е наложително за по - долните.
    Легализация на проституцията и леките наркотици.
    Връщане на смъртното наказание, стига сме хранили дебили от нашите данъци по 20-40 години.
    Обявяване на всички религии за сектантски и лека - полека тяхното изселване от страната. Всички църкви и джамии на казина !
    Ограничаване на мангалите и евреите, вазектомия на всяко новородено момче, избиване на малки затворени групи от тъмнозелените, без много шум и погребването им в масови гробове.
    Хора без основно образование, няма да получават помощи (след няколко години ще е без средно).
    Уличните кучета, които създават проблеми, се маркират и се пускат в паркове, предназначение за обстрел и ловен тренинг. Ако не искаш да убиваш дадено куче, си го прибираш у вас.
    Ако детето ти се роди с недъзи, имаш право да го убиеш, като ти избираш по какъв начин.
    Премахване на президентската функция, няма смисъл да плащаме на ВИП туриста всичко, за да може да обикаля из света.
    Всеки хомо/транс/гей/педал/би който го натяква публично, ще бъде пратен да работи в мините.
    За пияните шофьори - 1во провинение кило смокини и 400 лева глоба, 2ро провинение - 3 месеца в мините и 1 година без книжка, 3то провинение - 3 години затвор, 4-то - доброволно самоубиване, по негов избор.
    До 1 грам кока е разрешено да се носи, не повече от веднъж на 2 седмици.
    Мис България ще я избирам аз, а не някакви хомо, метро и други съмнителни типове.
    Футбола в България се закрива, той произвежда само алкохолици и чалгари, това вреди на нацията.
    Забрана за чалга конецртите, ако слушаш публично чалга - 50 удара с камшик, за всяко следващо провинение се увеличават с 10.
    Всички подлоги, лакеи, лизачи, ще работят като чистачи, основно в зоопарковете или в мините.
    Всеки с IQ с над 20 по - голямо от средното, ще има право на едно легално убийство на дебил, веднъж в живота си.
    Промяна на разбирането за самоотбрана. Ако тъмнозелен влезе вкъщата ти, имаш право да го отстреляш и препарираш като трофей. Ако е бял, може само да го отсреляш.
    Пълни проверки на всички с доходи над 60 000 годишно или с кола над същата сума.
    Повишение за всички слаби и готини путки, а за дебелите това ще е стимул да отслабнат.
    Официално се забраняват турските сериали, новини и турския език на публични места. Ако имат проблеми, знаят къде е юг.
    Връщане на казармата, по 3 месеца и за 2-та пола.
    Прозрачност за всички държавни поръчки.

Това са само по - важната част от бъдещия най - велик премиер на България !
    n00bs

Мега фен
    Има доста добри попадения
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Бих гласувал за теб
    Creative Technologie

Супер фен Аватара на kosder
    Футбола в България се закрива, той произвежда само алкохолици и чалгари, това вреди на нацията.
    Загуби ме като избирател.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Град
    Niggaland
    Ако тренираш футбол, след премахването му, може да се запишеш на кърлинг.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от M320 Виж мнението
    Някои точки са добри, но като цяло, защото има толкова идиоти, които биха гласували за теб, затова е имало Хитлер, Сталин, Втора световна война и др.
    Глобале ти нали щеше да влизаш в политиката , какво стана ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    Niggaland
    not
    n00bs

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    not
    what

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от M321 Виж мнението

Трябват хора или пари. Ти кое от двете предлагаш?
    Всъщност и в двата случая трябват пари. Правя ги, защото няма кой да ги даде.
    Аз нищо не предлагам, само питам :Д
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Оф, стига се ъпвали тая тъпа тема

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Оф, стига се ъпвали тая тъпа тема
    Насе ти няма ли да ставаш бизнесмен ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Насе ти няма ли да ставаш бизнесмен ?
    Не, ще ставам учител

Мега фен
    Аз ти казах кога съм доволен. Доволен бях по време на управлението на тройната коалиция, защото тогава наистина имаше ръст на заплати ,доста ниска безработица , вдигнаха пенсиите мисля , че 3 пъти....... не че бяха китка просто виждах как държавата е в подем и то най-големия си след 89-та това няма кой да го оспори. И не го казвам защото аз съм бил добре тогава, а заради горе изброените причини. Лично моето семейство сме били наистина добре в периода 90-та 2000-та г. но в никакъв случай не подкрепям тогавашните управленци, защото както знаем тогава бяха най-черните години за България.
    Аз имам някъв поглед върху нещата и съм изказал мнение за най-наболелите въпроси, които пречат на Бг да се развива и съм ги споделял и тук, но кой ли ме пита мен или теб.
    Направо ти се чудя на акъла как може да наречеш управлението в момента добро... гледам те, че си интелигентно момче и си го обяснявам с това, че или не гледаш новините , не следиш какво се случва в държавата като цяло или просто ти си си добре и си викаш, че управлението е добро, както и да е. И с не въоръжено око може да се забележи вонята която се носи навсякъде от управляващата партия днес.
    А относно за това кой протестира и кой не хората са го казали ""Достатъчно е достатъчно хора да се съберат на "едно място" и да си пожелаят нещо и то ще се сбъдне"" е да ама това място е в София не е в Хасково, не е в Пловдив, Варана и тн и тн. Ама софиянците докато ви фърлят прах в очите със сравнително по-добър стандарт на живот от провинцията вие ще си седите на газинките, 97г като огладняхте вие свалихте комунетата не ние от провинцията. Ся ще чакаме пак да огладнеете, че да се промени нещо в тая държава.....
    спец за удебеленият текст вдигам темата
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си