Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
Сашо Диков и той е една невестулка, като цяло не одобрявам журналисти като него и Милен Цветков, които нито ти дават право да се изразиш, нито да помислиш нещо различно от тяхната гледан точка. Някак си ти я навират в лицето и я блъскат натам докато я смелиш .. или не превключиш канала. Да не говорим, че и той е един гъзолизец )) Общо взето трудно е да намериш обективно лице като цяло в журналистиката, те големите медии за това са големи и отчасти обективни - щото поне съумяват да балансират хората си и да се чува гласа на всички пешки и всеки от нас да се разпознава в някой.
"Големите медии" както казваш показват само едната страна на монетата и в това съм се убедил много отдавна.
Милен Цветков къв журналист е ? Тоя ми идва да се обадя и да му тегля едни майни.
Сашо Диков гъзолизец !!! Тва за сефте го чувам:/
Вярно е че си има собствено мнение , но то е по въпросите от спортен характер, за това съм съгласен. Но отностно политическите въпроси и изпълнителната власт, която също отразява смятам, че просто показва всички възможни гледни точки и мн мн не изказва собствено мнение