- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Смятате ли, че в момента се връщаме към Тоталитаризма
Айде ся пак простотии
ти си един от 10-тината човека, дето влизат тука и им уважавам мнението им ама с теб не може да се спори, щото си дебела глава и си държиш на своето до край без значение кой кво говори. А и си отчаян оптимист, че всичко ще се оправи с времето бля бля бля ...
Ами в момента не се ли случва точно това, как ще го свалим тоя Тато 2 ?
Да бе клекнал са 2 протеста и още малко ще го изкараш човек на народа, а колко лобистки закона направи за монополистите и неговите приближени, знаеш ли , че тоя 7 блок на АЕЦ дето ще го правят го готвят да бъде частен, представяш ли си за кво говорим... ама тва е капка в морето на фона на всичко ама бай ганьо си вика бойко кляка...
А да не говорим , че конституционния съд е отхвърлил мисля, че над 100 поправки по различни закони, които са в разрез с конституцията на Бг... както и последния за дето ако не си си платил здравните осигуровки да не можеш да купуваш/продаваш кола и недвижим имот..
Кажи ми колко от големите играчи са с ефективни присъди и какви са те ? Всичко е прах в очите на простия българин...
Кви въпроси е адресирал ? Човека дойде на власт с едното си име без никва платформа, 3 год. на власт и за каквото и да го питат той плюе предишното правителство и говори за магистралите, дето ги прави с европейски пари, така л;и ще се оправим, за 3 год. едни магистрали.... браво бойко браво..
Ами то на простия българин да му пикаеш отгоре той ще вика дъжда ме вали, кво да говорим..
А и за къв комфорт говорим, че говори на просташки език и бичи селски лафове пред медиите ли ...
Изказвания от рода на "Вие сте прости и аз съм прост и за това се разбираме" се приемат с насмешка, това така ли трябва да бъде ? Хората си оплакват децата той говори за телешки пържоли, и след всяка поредна изцепка репликата , че не са го разбрали и така замазва скандал след скандал
Пак казвам, дори народа да поиска да си тръгне това ще стане много трудно, защото изборите ще се купят/манипулират
лично мнение
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 07-13-2012 на 14:48
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...