- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Коремни плочки-съвет
Здравейте на всички.На 15 години съм и тренирам футбол по принцип никога не съм имал плочки на корема , защото никога не съм тренирал за тях.Сега искам да започна тренировки , но ме интересува какви упражнения трябва да правя и какво да ям.Говоря за упражнения в дома защото за фитнес имам време само 1-2 пъти седмично. По принцип съм слаб но си личи че си има малко мазнинка за махане.Тренирам всеки ден и затова исках да попитам освен с тренировките на стадиона с какви упражнения да тренирам във вкъщи.Също така искам да попитам относно храната да ми дадете съвет може ли да се яде - сладко,хляб и т.н ?
прави ето тия упражнения ---> http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 1 път на ден/всеки ден.Гледай да не ядеш мазно, сладко, не пии газирано и гледай да не преяждаш
![]()
А хляб може ли да се яде в смисъл аз ям най-много по 2 филии , но да питам , защото бях чел че от хляба много се качва .. Също така искам да попитам за колко време се изкарва пресата иначе , защото аз рядко правя коремни и лицеви, но най-горния ред са се показали леко .. ?
Ми прецени бе.. ако бягаш често и не си мазен значи по-малко ще се ограничаваш. Ако имаш повече за сваляне-повече, елементарни работи ...
Първоначално написано от NeSumSuglasen
еееех,д@ еб@ тия плочки..явно малките гаджета много кълват на тях![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Плочкиииама миналата година и аз пусках за това тема
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
фаянс ,теракота лепииим
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
абе нали аз си ги "кълва" и без плочки xDПървоначално написано от navar
по темата : наблягай да ядеш повече белтъчини (протеин), това ще рече, че трябва да ядеш месо, яйца, млечни работи .... и да се тъпчиш, няма страшно. Ако въглехидратите са малко, гориш мазнините от няма и как
Упражненията са прости коремна преса, повдигане на краката от вис/успоредка и много други, то трябва да се прави и кардио с тях, но тъй като си футболист, няма да ти трябва ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Искам да питам също така от плодовете качва ли се и хубаво ли е вместо други сладки работи да ям повече банани , ябълки , портокали и т.н ?
то няма кой знае кво значение .. но в сладкишите има захар, а в плодовете - фруктоза. В здравословен план е по-добре да не лапаш захар много, много ...Първоначално написано от jonkata
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
За закуска ям примерно половин пакетче обикновени бисквити Житен Дар . След това преди обяд 1 ябълка . На обяд ям каквото има ,но без хляб . След това ям някакъв плод 1 ябълка и 1 банан примерно и на вечеря пак каквото има вкъщи с 1 филия хляб това добре ли е ?
Първоначално написано от jonkata
Ами ако си хамстер е добре,ако си човек,едва ли![]()
Е какво ако иска да направи плочки? Нещо лошо ли е? То ако става дума, не само "малките гаджета" харесват плочки, ами повечето жени изобщо..Първоначално написано от navar
Няма да ограничаваш хляба, колкото ти се яде, толкова ще ядеш. Нищо няма да ти стане от хляба бе, ти целиш да станеш жена модел ли? Активен спортист, футбол тренираш, коремни ще правиш, как мислиш, че ще качиш?Първоначално написано от jonkata
МОМЧЕ
Точно от хляб ще качи...
Зависи кога го яде тоя хляб,ако го яде преди да легне,нормално (как прозвуча мръсничко - "ако го яде преди да легне")
Да, но въпроса е че dunce пропръчва хляб за мускулна маса, на човек, който иска да отслабне![]()
като чуя вече плочки и ми се присира чесно! И какво е тва? За кой го правиите? Да речм в бойните спортове се изискват здрави мускули и разбирам! ОБаче ква е тая мания заради жени и т.н? Тва е тъпотията на 80-90-те в САЩ точно времето на манекените. Супер тъпо е жените да искат плочки като те не са например 90/60/90 или 120/70/90 .
По принцип жонка гледам ,че си и футболистче, та нема да е проблем бате нема са пуашункаш!
Почваш да ядеш само хубави хранителни храни, без рафинирани захари и т.н Заменяш олиото със зехтин и евентуално може да започнеш да тренираш за "плочки"
90/60/90
+Първоначално написано от fatrat
толкова ли не можете да правите коремни?
и има google по дяволите,защо трябва да пускате тема за АБСОЛЮТНО всичко което ви се прави или ще правите?
До сега не съм видяла само тема със заглавие "Да ям ли сега това"
аа или не май имаше нещо подобно в кофата ;/
Тук в Гърция в един форум едно момче/момиче в форума са бодибилдинг питаше КАТО СЕРА ГУБЯ ЛИ КАЛОРИИ?
Тва беше най-якото![]()
А ти вземи помогни в някоя тема недей повтаря само колко теми има и че всичко се повтарялоПървоначално написано от galet0
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
aми нужно ли е да повтарям нещо което са казали 5ма човека преди мен??Първоначално написано от awerw
Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
![]()
![]()
Ти прост ли си? Нищо не съм препоръчвал, казвам, че да яде в нормални количества хляб няма да му пречи. Я си използвай онова сивото горе в главата малко. На мен ли ще обясняваш какво трябва да се яде, при положение, че съм слаб и имам плочки?Първоначално написано от ZipFail
МОМЧЕ
И е още по-безсмислено да пишеш, че темата се повтаряла и не знам си кво още. Това го знаем всички, няма смисъл от постовете ти от този родПървоначално написано от galet0
![]()
sapphire5![]()