.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Ууу, майка ти те прави горещо маце ;р Твоята крайност е по- приятна, все пак.
    Авторке, вашите няма да е променят лесно. Опитай се да се оправяш сама, спестявай и прави някои работи тайно. Неусетно ще пораснеш и ще се промените- и ти, и те. А повярвай ми, тепърва ще ти изникват проблеми, това сега е "a piece of cake"
    +1
    А за джобните, при нас 1,50 няма да ти стигнат! Защото един сандвич (хубав) най-малко струва 2-2,20! Но ако наистина нямат възможност да ти дават повече закусвай във вас!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Ооо мойто момиче сега влизаш в пубертета ако знаеш още колко ще се караш с ваште То и аз ако 12 годишната ми дъщеря ми каже , че иска преса за да си прави прически и да ходи на училище и аз няма да и купя . Но пък за др. неща поговори с майка си тя трябва да те разбере
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си