- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не се разбирам с нашите
E за джобните не съм много съгласнаОт Сливен съм обаче на училище най-евтината закуска е 80 ст. обаче аз с тях не мога да се наям , въпреки че съм такава кльоща
и само за закуска ми трябват 1,50 нито мога да си купя примерно сок или както правех най-често минерална вода , нито мога да си спестя някакви пари . Сигурно , ще кажеш закусвай вкъщи , но ако ме познаваш колкото приятелите ми ще знаеш , че това не винаги е изпълнимо при мен
.Илии Носи си от вкъщи - това е по-зле от първото ... А за последното , върша повече работа вкъщи от мама , че тя по цял ден е на работа ...
Ами да БЯХ спечелила доверието им , но още от началото от един малък проблем беше станало от мухата- слон ... и сега имам голям проблем , който не пожелавам на никой на моята възраст
Ако искаш мога на лс да ти обясня , но може да ти се сторя досадна![]()
Така. Първо, сядаш и говориш сериозно с тях. Особено за обезкосмяването: обясняваш им, че не си малка и те е срам да ходиш по къси гащи, когато си като "горила", не буквално, а просто искам да обясня. За другите неща: наистина прекалено много неща искаш, поспри се. О'кей, хубаво е да спестяваш пари за това, което искаш, но все пак не е хубаво да искаш нещо и да си го получаваш, ставаш лигла по този начин. Иначе наистина те поздравявам за това, че си спестяваш пари и не караш родителите ти да пилеят пари на вятъра. Та, така де. Сядаш и говориш просто с тях.
Меко казано ме дразни това , че постоянно ме сравняват с доведената ми сестра , с която нямам никакви отношения...
Искат да съм с нейния успех , да не искам преса за коса или да се обезкосмявам , да уча в нейната гимназия , когато уча висше образование да уча във Варна , защото тя учи в момента там ... Създали са си някакви правила : Преса за коса на 16,17 , обезкосмяване в 7-8 клас най-рано 7 , Спомням си тази година как взимаха учебниците ми и отваряха на който и да е урок и искаха да го знам наизуст само така съм имала знания за 6-тица ... Затова и сега нямам време да излизам нямам силна памет и всеки ден ЗУБРЯ уроците , защото ми се карат иначе ..
Оставам си на същото мнение и това е, че именно трябва да говориш с тях. Обясни им как се чувстваш , кажи това, което каза и на нас. На мен също не ми позволяваха да си купя преса, но в крайна сметка отидох и си купих. И след време получих подарък от тях ( нова преса ). Недей да зубриш уроците, по - добрият начин е да разбереш това, което четеш. Така много по - лесно се учат уроците. Със зубрене нищо няма да стане, най - много да го забравиш след определено време и това е. Това по никакъв начин не ти помага за бъдещето.