.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от glam_girl Виж мнението
    1. Това за пресата - и на мен като бях на 12 не ми даваха... Изчакай година и ги помоли пак, може да са размислили.
    2. Обезкосмяването - е това хич не го разбирам... Те какво като орангутан ли искат да ходиш???
    3. Е, получила си телефон, няма за какво да се жалваш!
    4. Джобните ти са нормални за възрастта ти...

Опитай се да поговориш със майка си, кажи й че искаш да те разбира и да се вслушва в теб повече. Опитай се да спечелиш доверието им - учи повече, помагай на майка си в домакинската работа, когато можеш... Старай се да ги предразположиш да ти се доверят... надявам се да съм ти помогнала...
    E за джобните не съм много съгласна От Сливен съм обаче на училище най-евтината закуска е 80 ст. обаче аз с тях не мога да се наям , въпреки че съм такава кльоща и само за закуска ми трябват 1,50 нито мога да си купя примерно сок или както правех най-често минерална вода , нито мога да си спестя някакви пари . Сигурно , ще кажеш закусвай вкъщи , но ако ме познаваш колкото приятелите ми ще знаеш , че това не винаги е изпълнимо при мен .Илии Носи си от вкъщи - това е по-зле от първото ... А за последното , върша повече работа вкъщи от мама , че тя по цял ден е на работа ...
    Ами да БЯХ спечелила доверието им , но още от началото от един малък проблем беше станало от мухата- слон ... и сега имам голям проблем , който не пожелавам на никой на моята възраст
    Ако искаш мога на лс да ти обясня , но може да ти се сторя досадна

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Така. Първо, сядаш и говориш сериозно с тях. Особено за обезкосмяването: обясняваш им, че не си малка и те е срам да ходиш по къси гащи, когато си като "горила", не буквално, а просто искам да обясня. За другите неща: наистина прекалено много неща искаш, поспри се. О'кей, хубаво е да спестяваш пари за това, което искаш, но все пак не е хубаво да искаш нещо и да си го получаваш, ставаш лигла по този начин. Иначе наистина те поздравявам за това, че си спестяваш пари и не караш родителите ти да пилеят пари на вятъра. Та, така де. Сядаш и говориш просто с тях.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Така. Първо, сядаш и говориш сериозно с тях. Особено за обезкосмяването: обясняваш им, че не си малка и те е срам да ходиш по къси гащи, когато си като "горила", не буквално, а просто искам да обясня. За другите неща: наистина прекалено много неща искаш, поспри се. О'кей, хубаво е да спестяваш пари за това, което искаш, но все пак не е хубаво да искаш нещо и да си го получаваш, ставаш лигла по този начин. Иначе наистина те поздравявам за това, че си спестяваш пари и не караш родителите ти да пилеят пари на вятъра. Та, така де. Сядаш и говориш просто с тях.
    Меко казано ме дразни това , че постоянно ме сравняват с доведената ми сестра , с която нямам никакви отношения...
    Искат да съм с нейния успех , да не искам преса за коса или да се обезкосмявам , да уча в нейната гимназия , когато уча висше образование да уча във Варна , защото тя учи в момента там ... Създали са си някакви правила : Преса за коса на 16,17 , обезкосмяване в 7-8 клас най-рано 7 , Спомням си тази година как взимаха учебниците ми и отваряха на който и да е урок и искаха да го знам наизуст само така съм имала знания за 6-тица ... Затова и сега нямам време да излизам нямам силна памет и всеки ден ЗУБРЯ уроците , защото ми се карат иначе ..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от sisy18 Виж мнението
    Меко казано ме дразни това , че постоянно ме сравняват с доведената ми сестра , с която нямам никакви отношения...
    Искат да съм с нейния успех , да не искам преса за коса или да се обезкосмявам , да уча в нейната гимназия , когато уча висше образование да уча във Варна , защото тя учи в момента там ... Създали са си някакви правила : Преса за коса на 16,17 , обезкосмяване в 7-8 клас най-рано 7 , Спомням си тази година как взимаха учебниците ми и отваряха на който и да е урок и искаха да го знам наизуст само така съм имала знания за 6-тица ... Затова и сега нямам време да излизам нямам силна памет и всеки ден ЗУБРЯ уроците , защото ми се карат иначе ..
    Оставам си на същото мнение и това е, че именно трябва да говориш с тях. Обясни им как се чувстваш , кажи това, което каза и на нас. На мен също не ми позволяваха да си купя преса, но в крайна сметка отидох и си купих. И след време получих подарък от тях ( нова преса ). Недей да зубриш уроците, по - добрият начин е да разбереш това, което четеш. Така много по - лесно се учат уроците. Със зубрене нищо няма да стане, най - много да го забравиш след определено време и това е. Това по никакъв начин не ти помага за бъдещето.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Оставам си на същото мнение и това е, че именно трябва да говориш с тях. Обясни им как се чувстваш , кажи това, което каза и на нас. На мен също не ми позволяваха да си купя преса, но в крайна сметка отидох и си купих. И след време получих подарък от тях ( нова преса ). Недей да зубриш уроците, по - добрият начин е да разбереш това, което четеш. Така много по - лесно се учат уроците. Със зубрене нищо няма да стане, най - много да го забравиш след определено време и това е. Това по никакъв начин не ти помага за бъдещето.
    Баща ми казал на майка ми ,че не трябва така да ми угаждат (за пресата) и ако си купя сама ще ми я вземат ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си