Цитирай Първоначално написано от sisy18 Виж мнението
Меко казано ме дразни това , че постоянно ме сравняват с доведената ми сестра , с която нямам никакви отношения...
Искат да съм с нейния успех , да не искам преса за коса или да се обезкосмявам , да уча в нейната гимназия , когато уча висше образование да уча във Варна , защото тя учи в момента там ... Създали са си някакви правила : Преса за коса на 16,17 , обезкосмяване в 7-8 клас най-рано 7 , Спомням си тази година как взимаха учебниците ми и отваряха на който и да е урок и искаха да го знам наизуст само така съм имала знания за 6-тица ... Затова и сега нямам време да излизам нямам силна памет и всеки ден ЗУБРЯ уроците , защото ми се карат иначе ..
Оставам си на същото мнение и това е, че именно трябва да говориш с тях. Обясни им как се чувстваш , кажи това, което каза и на нас. На мен също не ми позволяваха да си купя преса, но в крайна сметка отидох и си купих. И след време получих подарък от тях ( нова преса ). Недей да зубриш уроците, по - добрият начин е да разбереш това, което четеш. Така много по - лесно се учат уроците. Със зубрене нищо няма да стане, най - много да го забравиш след определено време и това е. Това по никакъв начин не ти помага за бъдещето.