.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от chrisy26 Виж мнението
    при мен е обратното и аз съм на 12. За обескосмяването майка ми ме води всяка седмица само да види че са леко покарали, но при мен кошмара е със сутиена. Не ви се жалвам просто споделям. Имам мноого сутиени, но повярвайте само три от тях са ми точно по мярка, тези останалите викам на мама че са ми големи и тя казва и какво така изглеждаш по-добре и то си е вярно но тя не разбира че със дрехите става но е неловко като се съблеча по бански и те са с един размер по-малки и за това ме е срам....

По темата: Не се отчайвай и в другата крайност не е гот.....
    Ууу, майка ти те прави горещо маце ;р Твоята крайност е по- приятна, все пак.
    Авторке, вашите няма да е променят лесно. Опитай се да се оправяш сама, спестявай и прави някои работи тайно. Неусетно ще пораснеш и ще се промените- и ти, и те. А повярвай ми, тепърва ще ти изникват проблеми, това сега е "a piece of cake"
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Авторке, вашите няма да е променят лесно. Опитай се да се оправяш сама, спестявай и прави някои работи тайно. Неусетно ще пораснеш и ще се промените- и ти, и те. А повярвай ми, тепърва ще ти изникват проблеми, това сега е "a piece of cake"
    +1

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    +1
    А за джобните, при нас 1,50 няма да ти стигнат! Защото един сандвич (хубав) най-малко струва 2-2,20! Но ако наистина нямат възможност да ти дават повече закусвай във вас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си