- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- помагайте бе майниииииииииииииииииииии
ебаси комедията. Вратата се прасна и се прееба дръжката падна и няма и няма как излезна трябва да я разбия, а ме е жал, щото после пак занимавка.. :@
ако имаш отвертка, развий бравата. Ако нямаш отвертка, пробвай с нещо тънко, което да ти послужи като такава. Ако нямаш такова - викни баща ти да ти отвори![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
бравата е паднала цяла пробвах и с отверка и не става, а вратата се отваря на вътре, тоест трябва някой от вън да я разбие. В крайна сметка звъннах на един фр. който живее над нас и добре, че отвън е отключено та да влезе и да и вкара един крак. Ама пак работа ми се отваря :@
ако имаш клещи, превърти патрона![]()
е нали излезна, жив и здрав, другия път си вземи едно канго или бормашина в стаята и готово![]()
то добре, че оставям отключена входната та този да влезе щото живея сам и щеше да има екстремно слизане от 2-рия етаж :Д
хихихи![]()
![]()
ака ми се
Always wanna play but never wanna loose
И аз днес се заключих в едната стая, че се е преебала дръжката от вътрешната страна и просто се тресна и аз О.о
Нямах телефон в мен, нито комп, нито нищо. Е, щях да излизам през терасата, де... малко трудно ама щях да отида при съседите да речемама успях да си отворя някак си. Добре, че е бил приятеля ти, че иначеее
![]()
nigga stole my bike
тоя аватар го нямат само 2-ма или 3-ма, щото тва е най-големия актьор, а филма е супер якия