Здравейте! Историята ми става дума за момче,което познавам от 7 години и до сега сме били приятели.. първите 3-4 години,той ме харесваше и това не беше тайна,аз може би изпитвах само симпатии.. после той си намери приятелка,с която успяха да изтраят година и половина.. през това време той не ме търсеше особено много.. но след като се разделиха,ние отново се сближихме и той твърди и до ден днешен,че аз съм му най-добрата приятелка.. близките ми приятелки ми казват,че щом толкова дълго време преди ме е харесвал значи все още може би има нещо.. защото ако трябваше да си подбира приятелка (най-добра) можеше да избере и друго момиче,защото нямам голям житейски опит,така да го кажа и ако се нуждае от съвет не бих му казала нищо особено..апък и дори не се разбира много с останалите момчета.. никога не ме е предавал,обиждал или наранявал..споделям му всичко и винаги ми помага,ако се намирам в трудно положение.. винаги ме е пазил и винаги е искал най-доброто за мен.. например в момента харесвам едно момче (бяхме заедно,но се разделихме) и той ми каза:аз мога да те уредя с него,но няма да го направя,защото ти заслужаваш нещо по-добро,нещо по свястно ..но искам да разбера дали има някакви чувства или е просто приятелство,защото от половин година всеки път той се сеща за мен и той ми пише.. той е едно от малкото свестни момчета,в отношение за връзки,защото е сериозен и не го прави за бройката.. както и е едно от най-харесваните момчета в училище.. искам да разбера,но не знам как,за да не си развалим отношенията.. и та въпроса ми е възможно ли е да има истинско приятелство между момче и момиче ? Защото майка ми каза,че това едвали може да се случи и то в тийн годините.. винаги единия от двамата изпитвал симпатии или по-силни чувства. Благодаря на всички,предварително