- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нима той е загубил интерес !?
Историята е следната!:Предложих на едно момче да ходим той се съгласи;Но аз започнах да се държа гадно с него понеже вече тръпката я нямаше и постоянно се правих на сърдита и накрая той скъса с мен като се има в предвид че аз имах тази възможност но нз защо не го направих просто не можах като ме погледне с тези мили очи и не мога да кажа нищо!Той после съжали !Започна да ми пише съобщения , обаждаше ми се, въобще се си намираше повод! И така той ме викаше навън да се разходим а аз като най-голямата глупачка се съгласявах!Говореше ми за миналото , играхме волей заедно , разсмиваше ме и като че ли отново се върна в живота ми и започнах силно да го харесвам.Той на няколко пъти ми предложи отново да се съберем но аз все му казвах незнам,ще си помисля - нещо от тоя род.Реших да споделя с една приятелка че го харесвам и тя ми каза че ще направи всичко възможно да се съберем.След като разбра че аз също го харесвам като че ли му станах безинтересна и е сигорен че каквото и да направи пак ще се върна при него.Искам да кажа на няколко пъти ме убиди дразни ме а аз още го харесвам дори му пиша в скаип.ТОй твърди че аз съм го използвала че го лъжа, въобще коренно се промени а аз още му пиша и се надявам пак да съм с него!Кажете какво да направя как да си го върна,и не ми се струва че толкова бързо ме е забравил само за седмица!И всички ми казват вие се харесвате много ,личи ви ,няма ли най-после да се съберете.Мисълта ми е следната да продължавам да се боря за него или най-трудното-да го забравя!
Ъ-ъ...
Не.
Дори и с най-голямото си желание не успях да разбера какво точно се е случило.
Ходили сте, той те е искал, ти не си го харесвала. Той е скъсал с тебе, щото ти не си могла, понеже той е тоооолкова шлядък. После обаче започнал да ти пише и ти си започнала да го харесваш, ама той те е Убидил, но ти си сигОрна, че те харесва... И понеже не можеш без него, сега го искаш обратно?
Правилно ли разбрах?
Защото ако съм разбрала правилно, значи възрастта ви е 13-14 години и е много сигурно, че ще се съберете, така че не губи надежда!
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Авторке, ако наистина си на 18, както ти пише в профила, аз загубвам ума и дума..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
незнаеш какво искаш... нормално да те скъса.
нали знаеш.. оценяваш нещо чак след като го загубиш.
Един въпрос. Защо не си скъсала с него, след като тръпката вече била изчезнала? В смисъл, в пъти по-добре щеше да бъде, ако си му беше казала, че вече не изпитваш нищо, вместо да го разиграваш и да се правиш на сърдита постоянно.
Anyway... Станалото станало... И сега, до колкото разбирам, той така и не е разбрал, че тръпката от твоя страна била изчезнала и съжалил за това, че те е скъсал. А сега, когато на няколко пъти ти е предлагал отново, ти така и не си му дала конкретен отговор.
И в крайна сметка, той едва ли не си отворил очите и разбрал, че си си била играла с него, че си го била използвала, а ти от своя страна отново си лудо влюбена в него.
Хм... Имам чувството, че вече ролите ви са сменени...
Както и да е... Щом твоята най-добра приятелка е казала, че ще направи всичко възможно, за да се съберете, можеш да оставиш всичко в нейни ръце, макар че, не ми се струва много удачно... Ако ли не... Или му кажи да, или не. Достатъчно сте се разигравали...![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Държиш се като 5-годишна пикла...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Вземи порасни малко.
Искам го, после не го искам. Била си с него, направила си така , че да те зареже - проблема си е лично твой. Не можеш от него да очакваш непрекъснато внимание, когато ти е предлагал доста пъти, а ти си нямала смелостта да му кажеш истината, вместо "не знам" и "ще си помисля". Разбирам го! Та, от тук какво ще правиш си е лично твое решение. Съветвам те по - скоро или да си оправиш отношенията с него и да пробваш пак, или просто да преодолееш симпатиите си и да си продължиш с друго момче.
Заслужила си го.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Честно казано нищо не разбрах. Ама за това на 12-14 ви е още рано за връзки, вие самите не знаете още какво искате
Трябва и ти малко да изпиташ това , което той е изпитал ..
да знам че се държах като пълна глупачка за което съжалявам ,но той ако наистина ме харесваше щеше да ми каже а не само да ми прави намеци! Разбрах от приятелки че много съжалява за това че не сме заедно ,казал го ревейки!И те естествено ме обвиняват че съм била отвратителна с него е то си е така де!Човек оценява нещо след като го загуби!Може да се държа като пикла както казвате ,но бас държа че той ще се върне обратно при мен ще направя всичко възможно и ще стане!!
Значии..Правиш се на много оборотна. Къса те, защото вижда, че не го щеш. Сега го искаш, защото го нямаш... Факт. И после пак отначало.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Щом смяташ, че ако той найстина те харесвал щял да ти го каже, вместо само да ти намеква, ти защо след като уж го харесваш го режеш, а не му кажеш! Съгласна съм с crowberry - като получиш нещо вече не го искаш и като го изгубиш съжаляваш. В интерес на истината и пича и той май е същия![]()
Разиграла си го като си му предложила и той се е съгласил и после си имала лошо отношение към него --- достатъчно е да разбере , че ти не го искаш и това го е принудило да те зареже, но въпреки това той си е затворил очите и се е опитал да оправи нещата и ти пак си си поиграла с чувствата му колкото и да го харесваш.Аз даже си мисля , че ти никога не си имала чувства към него, защото ако имаше , нямаше да постъпваш така или ти просто незнаеш какво искаш. Така , че не се надявай приятелката ти или който и да е било да оправи нещата.. просто ти вече нямаш никакъв шанс .. достатъчно си го наранила... Но пък, не мога да разбера за острата му реакция след като разбира ,че имаш чувства към него и защо като уж те харесва те е обиждал?? А пък и нали е искал да ходите .....НЗ...обърках се .... мисля ,че грешката е в двама ви ... вие просто не знаете какво искате
![]()
Не мисля че между вас може да се породи нова силна връзка тъй като вече сте били двойка и ти един вид си го прецакала! Дори и той да те харесва все още както очевидно и ти е по добре да го забравиш и да продължиш напред,защото накрая той ще те нарани...предполагам както ти някога него.-Логиката на повечето момчета е такава.
А ако чувството е по силно от теб- обясни му чувствата си и се опитай да му обясниш,защо тогава си се държала така и защо си се държала лошо с него...
Това е от мен дано съм ти помогнала поне малко.
Значи ти се държиш гадно, после късате после той се държи добре, после ти го харесваш, а той те хейтва. Какъв е изводът? Че не знаеш какво искаш. Че той ти го връща. Че си глупаво дете. Също така, нека ти за тъпото ти и детинско поведение. Са да страдаш, защото не се постъпва така с хората.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "