ам да спомена момиче съм.. английския ми е добър, по принцип ходя на уроци и следващата година (2012-2013) трябва да се явявам на FCE, математиката ее по милост на госпожата ме пусна с 6.. относно това с хората, именно това ме притеснява. Досега в моето училище винаги съм била в групичка от 5-6 момичета с които сме почти неразделни и един вид ще ми е трудно да ги оставя и да си търся нова компания все пак ссъс сегашната ми от 6 години сме заедно и ще е много странно. За училището както казах преди това майка ми иска да ме запишат в училище с основен испански, но баща ми не е много съгласен защото както каза ти има много ектранхеровци както ги наричат испанците
Другата седмица баща ми се прибира и с майка ми за последно ще се разберат ще се местим ли сега или по-късно, но по-добре сега отколкото догодина след като кандидатствам
Другото нещо което ме притесняваше е някой ми беше казал, че баските били националисти демек едвали не мразят чужденците и това ме беше наплашило още повече! А на мен не ми се сториха чак толкова неприятни, какво е твоето мнение по въпроса?