.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Съвети как да заговорим момче

Здравейте! Предлагам в тази тема всеки, които се сети за някакъв съвет как да заговорим някое непознао момче, което харесваме да го напише тук.
    Например: Когато пазарувате в някои магазин и видите готино момче му кажете: „Би ли пробвал това яке? Купувам го за брат ми и имам чувството, че сте един размер.“

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от bebebe96 Виж мнението
    Например: Когато пазарувате в някои магазин и видите готино момче му кажете: „Би ли пробвал това яке? Купувам го за брат ми и имам чувството, че сте един размер.“
    О, недей. Това е отвратително.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    ''Ще купувам прашки за майка ми''. ''Би ли дошла да ги пробваме заедно в съблекалнята ?''
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 07-13-2012 на 10:00

Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    ''Ще купувам прашки за майка ми''. ''Би ли дошла да ги пробваме заедно в съблекалнята ?''

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Тъпо, тъпо.
    Едно "здравей" мисля, че би свършило добра работа. Безсмислено е да измисляш хиляди реплики, само за да заговориш момче. Момчетата са си нормални хора. Не хапят. Не е нужно да изиграеш някаква роля, за да ги заговориш.

Ако си хубава. Едно "Здравей, може ли да се запознаем!?" Еми, много ясно, че ще може и го почваш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Когато сте в аптеката, кажете "Би ли пробвал този презерватив? Купувам го за брат ми, а имам чувството, че сте един размер."
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си