Не знам от къде да започна..С приятеля ми сме заедно от около 5 месеца.Аз съм на 16,а той на 18.Всичко започна с чатове във фейсбук и след това се пренесе на живо/учим в едно училище/.7 месеца след като започнахме редовно да си пишем/говорим тръгнахме и всичко беше меко казано перфектно.Просто..малко са думите,с които мога да опиша това което съм преживяла с моето момче ..и продължавам да преживявам.Почти всеки ден сме заедно/е има случаи,в които не се виждаме по за 2-3 дни/.И така казвам ви всичко върви като по вода-страшно много се разбираме,уважаваме се ,имаме си доверие,прекарваме си уникално когато сме заедно,той ме кара да се чувствам специална...на кратко казано -мечтаех за такава връзка от много време и ето че вече я имам ^_^.През тези 5 месеца,в които сме заедно много момчета ме сваляха/той не знае за това/. Но аз ги отрязвах,исках си него и това е,с него си ми е добре.Наскоро ми казаха,че и едно момиче е писало на гаджето ми...звъняла му е и го е молила той да ме остави и да тръгне с нея.Той си ми разказа всичко подробно де,разбрах,че от негова страна е нямало интерес и всичко си е ок.И това премина и продължаваме да сме си заедно-щастливи /поне така го виждам аз/.Тези дни обаче случващото се ми изглежда малко странно.Преди/от както тръгнахме с него/ той не се застояваше много много във фейсбук {преди да тръгнем,той си стоеше много до късно във фейса,знаех че си пише и с други,но това не ми е правило кой знае какво впечатление}.Отскоро обаче това стоене до късно усещам че пак започна.Пределно ясно ми е че няма как да не си пише с други-окей.съгласна съм,аз също си пиша с други.И почти винаги от тяхна страна е нещо повече от приятелски чат,а аз щом усетя такова нещо веднага режа.Така че ако е само приятелски чат без закачки и тем подобни НИЩО против нямам...обаче снощи на неговата стена се появи снима,публикувана от момиче ,на която пишеше "Обичам те тооооолкова много".Аз бях оффлайн.Реших да влезна онлайн и щом го направих той веднага ми писа.Връща му аз,при което той ме моли да му пратя моя снимка по бански.На мен ми кипна/тва са изцепки на някви смотани чикджии и недорасляци ,които не понасям/Съвсем спокойно му казах че нямам,преди имах но сега вече-не.След което го попитах:Дали тази другата дето много те обича не ти прати и търсиш от други ? ..Познавам го и знам,че това което ми писа не характерно за него ;х Той вместо да ми даде нормален отговор, ми върна следното: "аааа то ти се е сторило
тя ми е ДАЛЕЧНА приятелка и щот много я разбирам за т'ва ми казва,че ме обича.." при което аз бях ей така -> :О о_O Моля?! Стоях и си мислех ...добре де ако ще измисля нещо можеше да не е толкова тъпа,изтормозена и плоска лъжа!Поне на мен на лъжа ми заприлича.Както и да е казах му : Ааа значи ми се е сторило ...ясно!..Хубаво!..От там той ме пита дали заради един пост съм щяла да му се сърдя,при което казах Не!Всичко е ок! Не исках да го правя на проблем.Не съм от хората,който се заяждат за най малкото и реших да си замълча. И всичко беше до там .. Не знам какво да кажа/мисля .. Не искам да си мисля глупости.Знам че си пише и с други ,но не знам дали е само приятелски чат ... мога да му влезна в профила и да проверя.Но не искам да падам чак до там.Искам да му имам доверие...Не знам как да постъпя.....