.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Анкетка за или против!

За или против изкуствените мигли,нокти и замазване с грим от момичетата?
    Последно редактирано от New_Teen_Mashine : 06-26-2012 на 14:48

Супер фен Аватара на ccdesigns
    ни тъ разбрах
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

против
    KILLUMINATI !

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от anni2000 Виж мнението
    За!
    Зашто да не правиш нешто дето де кара да изглеждаш по-добре
    ЗаШТото след 10 години ШТе видим колко по-добре изглеждаш..
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Анни2000 1во по-грамотно писане и 2ро ти си на 12 и си много малка да мислиш за тези работи.

За грима (в умерени количества), против другите 2!
    BOY

Мега фен Аватара на babity
    Ако си говорим за принципа - за съм жените да се поддържат. Целенасочено използвам този израз, защото не одобрявам прекаленото мацане. Едни изкуствени мигли могат да придадат доста мръснишки вид, но пък скромните ми наблюдения показват, че дългите/изкуствени нокти по - скоро пречат (или поне на мен ми пречат) в екшъна. Но като цяло грима е докато ви излъжем да ни го изсулите... после и с грим, и без грим... излъгал си се, свършил си работата. Мен лично в тая жега не можеш да ме накараш да сложа грим, камо ли да си легна с грим, та ако ще... к'вото ще да става.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф,не се научихте- анито е трол.
    Кифли не обичам.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Боли ма хуя, стига да изглежда добре в очите ми. В повечето случаи не се получава с гореизброените пособи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Кифли по темата или като анито?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Против съм.

Едно е да се грижиш за себе си в границите на нормалното. Друго е да прекалиш с това, а с гореизброеното в повечето случаи не се получава добре, изглежда по - скоро като клоун, отколкото като поддържано момиче.

Всеки с вкуса и мнението си, де.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Против 1-сантиметровия грим! Мъжете обичат семплия грим. Заглеждам повече грима на жени на средна възраст от колкото на момиченца..!

Аз съм против прекаляването с грим, много е грозно. И защо тая тема е публикувана в раздел Секс не ми е ясно...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Само един повърхностен човек ще хареса изкуствена и наконтена "дама"(то дори и това определение не заслужава)
    Всичко в умерени количества е хубаво,стига да е сложено и както трябва
    (макар че аз съм против изкуственяците особено на разни 12 дЕца)

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Аз съм против прекаляването с грим, много е грозно. И защо тая тема е публикувана в раздел Секс не ми е ясно...
    Защо има тема за бръсненето на краката?
    Няма как в "любов" да я постна

Мега фен Аватара на Chacho
    Козметика и диети звучи подходящо. Освен ако не питаш за прекаляването с грима по време на секс.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Против, повечето които го правят, въпреки че си мислт че изгреждат добре, изглеждат смешно.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Козметика и диети звучи подходящо. Освен ако не питаш за прекаляването с грима по време на секс.
    десет букви
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ПРОТИВ! Иначе и аз мисля, че тази тема не е за този раздел, а за ''Козметика и диети''

Против, естествено - тъй де, няма лошо да една госпожа на 40 да си сложи грим, за да си прикрие кожните недостатъци, стига да си сложи малко, а не да се кипри с 1000 тона, но при младите това изглежда напълно смешно, а и не виждам нужда. За изкуствените мигли - честно казано не я разбирам тази простотия, за ноктите - зависи, ако имаш някакво супер незабравимо парти, а маникюра ти е в ужасно състояние и не търпи промени може и да мине, но само в крайни случаи...
    Лично мнение, де. Че на кифлите ще им е различно - не се и съмнявам.

ПРОТИВ изкуствените мигли и нокти.ЗА грима, когато не се прекалява с него.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    против превръщането на индивиди от женски пол на орангутани

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    А, К'во ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на notlike
    Ако има официален повод за това - някакво важно събиране, мероприятие от ключово значение, жената трябва да изглежда добре - грим, рокля и другите работи. Обаче да ми се натрапват някакви омацани, дето не можеш да им видиш лицето, а очите им да имат достатъчно спирала за изрисуването на НДК.... абсурд. Има си достатъчно ексфолианти, кремове и подобни, които не струват толкова скъпо - те вършат същата работа като грима - правят жените по-красиви. Разликата е, че там ефектът ще бъде дълготраен, а кон, маскиран умело, ще си остане кон и на другия ден.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Против съм.

Едно е да се грижиш за себе си в границите на нормалното. Друго е да прекалиш с това, а с гореизброеното в повечето случаи не се получава добре, изглежда по - скоро като клоун, отколкото като поддържано момиче.

Всеки с вкуса и мнението си, де.
    Това е .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си