.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3

Smile Промени през лятото :)

Мисля че имаше преди такава тема , но не я намерих За това пускам нова
    1. Има ли нещо което искате да промените в себе си това лято ?
    2. Харесвате ли се и мислите ли че имате нужда от промяна ?

Аз не искам нищо да променям , харесвам си се .. но все още съм на мисия "Коса" . Преди две години си подстригах косата къса и от около половин година се стремя пак да си я пусна дълга . Съжалявам , че я скъсих толкова , но сега имам доста напредък и не мисля да спирам И за през лятото съм БЕЗ ГРИМ И БЕЗ ПРИЧЕСКИ ! Нека малко кожата и косата ми да си починат

Като за начало искам преди да отида на море да си стегна малко тялото. : )

Голям фен Аватара на babyy123
    единственото нещо,което искам е косата ми да порасне

Повече от фен Аватара на Hristova
    Искам най-сетне да си оправя формата на веждите.
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Да се стегна малко, косата ми...
    Come on skinny love just last the year...

Град
    Цитирай Първоначално написано от babyy123 Виж мнението
    единственото нещо,което искам е косата ми да порасне
    Хининова вода , хининов шампоан и маслото на Икаров на едно

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ако това се брои - да си намеря работа за поне хилядарка и да започна да изкупувам мола.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Да ми порасне още малко косата и да направя хубав тен (на път съм) ..Иначе тялото си не искам да променям и така се харесвамм
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Всичко опира до мен самата - искам да почна да не се страхувам да показвам стила си на обличане, искам да се грижа по-добре за косата си, да пооправям веждите си по-често, да разреша грозния навик с гризенето на нокти и да почна да ги поддържам. Също и искам да си изградя навици за по-добра поддръжка на лицето си, по-често да го почиствам, да си правя маски и т.н.

Искам да покажа смелост при избора си на дрехи / прическа / грим / аксесоари, защото имам много специфичен стил, но може би съм прекалено срамежлива и ме е страх да го показвам.

В характера си също искам да променя някои неща - да не премислям нещата толкова много, да се науча да живея ден за ден. Искам да бъда по-отворена и нахакана, искам да се науча да изразявам мнението си и чувствата си и да ги отстоявам. Искам най-сетне да се науча да не се доверявам на хората толкова бързо, също и винаги да казвам това, което мисля, в очите им.

Знам, че стана прекалено дълго, но сега съм в процес на самоопознаване и искам да изясня някои неща на самата себе си.

Град
    И аз като теб постоянно си гриза ноктите ;3

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    1. Има ли нещо което искате да промените в себе си това лято ? Да и според думите на приятели - имам промяна от доста време насам (в положителна насока,много одобрения имам вече :Д)
    2. Харесвате ли се и мислите ли че имате нужда от промяна ? Бих искала косата ми да порасне още, още от зимата съм се застягала и сега...има добър ефект! ще ми се едни плочки да имах само,мисля че съм на път да ги направя :Д А и още нещо - вярно,късно ми е вече, но ми се ще да дръпна поне 1/2 санта на височина

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ако става въпрос за външен вид,искам косата ми да порастне и да си оправя ноктите и веждите.

По големите промени ще са в държанието и характера ми Иначее във външния вид искам косата ми да порасне , ноктите също и да хвана мноооооого тен .

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Може би, за в момента, косата ми е единствения проблем - единствено подстригване, без допълнителни прически с преси, маши и подобни, с които да продължавам да я изтощавам. В процес на възстановяване съм. За други проблеми не се сещам да имам. И ще продължавам да си правя коремни преси, както обикновено. Никога не спирам да ги правя. Ха - ха. Независимо лято или зима.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ами..да си купя списъкът с козметика :Д
    А от друга гледна точка-да съм щастлива,както и цялото ми семейство,приятели

Banned Мега фен
    да се стегна малко (започнала съм) ,че тая година съвсем го ударих на мързел.. иначе както винаги си поддържам косата,кожата не само на лицето,ноктите..за косата + за лятото е ,че не я горя толкова често.. коремчето да си го стегна,да се храня здравословно - поне сега лятото е лесна мисия,да хвана колкото може повече тен,да се забавлявам,да видя важни хора за мен.. и това общо взето от външния вид.. иначе вътрешно има 2-3 неща,но темата като гледам е за външния вид..

Супер фен Аватара на Runaway11
    ами да поотслабна, да се науча да играя по-добре тенис, да променя косата си и да не ме мързи да си правя всякакви маски и глезотийки ;ддд

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Искам това лято да отслабна и да се стегна,тоест да довърша с отслабването и стягането и догодина лятото вече да съм свободна от диети и тренировки ;д ) също така искам да си оправя ноктите да ги пусна малко по-дълги.Да си освежа косата малко и да си хидратирам кожата. Надявам се да успея да го направя всичко това ;д )
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Амии,аз всичко гледам да си поддържам редовно-коса,тяло. Единствено искам ноктите да ми пораснат по-дълги,сега са ми на средна дължина,ама искам повече с какво да ги мажа за да засиля растежа? Слагам и заздравител и ги мажа с бадемово масло,други какви методи може да ми предложите?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Искам да се стегна още мъничко и да спра да си гриза ноктите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Зайче..
    1. Има ли нещо което искате да промените в себе си това лято ? искам косата ми да стане в един цвят и от 1-2 месеца някъде работя по въпроса.
    2. Харесвате ли се и мислите ли че имате нужда от промяна ? Харесвам се и мисля, че за в момента единствената промяна, която искам да направя е да си сменя обицата за пъпа.
    http://ask.fm/iwwkaa

само да хвана тен и да ми се оправят ноктите

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Hristova Виж мнението
    Искам най-сетне да си оправя формата на веждите.
    +1 И имам по корема белези,които ми останаха от шарката,опитвам се и тях да махна,но се оказа мисия невъзможна.;-( :-@
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Град
    И аз имам белези от шарката и не мога да ги махна по никакъв начин.

Супер фен
    Град
    България
    Пробвам с крем "здраве",казаха ми че работи,но не става..
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си