.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Грозно ли е ?

момиче да носи сребърен гердан и златна гривна? Или трябва и двете да са само сребърни или само златни?
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Грозно е.

Супер фен Аватара на lqlq89
    и на мен не ми харесва
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Най-добре ги носи поотделно.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    нда, грозно е

Супер фен Аватара на wiiwa
    Не стои добре

Banned Мега фен
    освен че е грозно е и тъпо.. или едното, или другото.. а ако искаш и двете си купи сребърна гривна и златен гердан и носи по гривна и гердан,но не така

Голям фен
    Град
    София
    Че и питаш?
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Грозно седи
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Добави и един пластмасов пръстен или от ония неръждавейки,а що не и едни обеци с дървен/пластмасов елемент или пера и ще си просто ...

Що за глупав въпрос?!Естествено,че е грозно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Ндаа грозно е ...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Принципно не е прието сребро и злато да се носят заедно.

дам грозно е. а и в днешно време се носи повече сребро между другото, така че го остави това злато за някой специален случай

Грозно си е наистина. Аз се дразня, понеже навремето баба ми ми подари 1 златна верижка с детелинка за късмет, която не свалям, а пръстена ми е от платина и сребро и нито пръстена мога да сваля нито верижката и се радвам поне, че са на растояние едно от друго да не е толкова фрапантно. Иначето изобщо не ми харесва комбинацията. А и златото е за по-стари хора.

амии аз попринцип не харесвам злато ии мисля ,че ще е грозно едва ли ще седи добре

Според мене това си е селско (моля не се обиждай)...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Злато се носи със друго злато, а среброто с друго сребро, заедно е грозно.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Tikche защо по дяволите си мислиш че златото е за стари хора

Грозно е + че в днешно време среброто е за предпочитане.

Или едното или другото.. не може и двете

Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3

или ако държиш да носиш и сребро и злато наведнъж ти предлагам да носиш бяло злато със сребро.. няма да е толкова грозно

Аз не харесвам особено златното, а в комбинация е немислимо просто. По-добре ги комбинирай поотделно според повода

Аз пък нося едни мънички златни обички още откакто съм била малка и просто сърце не ми дава да ги сваля... а пък нося сребърна верижка... мда, грозно е, така си е, но за мен и двете имат доста сантимнетална стойност и ми е странно да си помисля да ги смяня, ори естетиката не може да ме спре. Вероятно ще сменя след време златните обици с някакви сребърни като порасна, предпочитам среброто.

Супер фен Аватара на Christinna
    Грозно е, не ги съчетавай.

Мега фен Аватара на tori
    Ами не знам кое му е грозното, аз лично не го намирам, но щом сте казали... Иначе аз си нося едни малки златни обици, две от медицинска стомана и една отделно дето е от пистолет и е позлатена, една никелова верижка и два сребърни пръстена. Колкото и да ви е грозно, аз лично никога не бих махнала нито едното от тези бижута без основателна причина, твърде важни хора са ми ги подарили. Не седи кой знае колко грозно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си