.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Моля за съвет

Здравейте, Преди 1 месец се запознах с едно момиче.Не вярвах в любовта преди да я срещна, запозхаме се много спонтанно и неочаквано.С нея изпитвам нещо което не бях изпитвал до сега, нещо ново и непознато за мен. Та проблема ми е следният:След 1 седмица заминавам за около месец - месец и половина извън България. И няма да можем да се виждаме през това време , предполагам това е ясно . Искам съвет как да преодолеем дистанцията помежду си. Надявам се след като се върна отново в България всичко да бъде както преди . Ако може съвет както към мен , така как тя да преодолее това

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Ами, ако чувствата между вас са взаимни и много силни, този месец може и да не се окаже фатален. Въпреки всичко, говорете си, пишете си смс-и, обаждайте се по скайп и т.н. Поддържайте някаква връзка... Успех!
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Всичко си зависи от вас. Няма да отсъстваш дълго време, така че ако държите един на друг - всичко ще е наред и няма да има проблеми. Пишете си, говорете си: друго няма какво да правите. Но е важно да продължавате да поддържате контакти.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Всичко си зависи от вас. Няма да отсъстваш дълго време, така че ако държите един на друг - всичко ще е наред и няма да има проблеми. Пишете си, говорете си: друго няма какво да правите. Но е важно да продължавате да поддържате контакти.
    Точно! За това са измислени (горе доло) Скайпа и фейсбука.Ако и тя има чувства към теб този месец може дори да ви сближи

Цитирай Първоначално написано от SomeoneWhoCares Виж мнението
    Точно! За това са измислени (горе доло) Скайпа и фейсбука.Ако и тя има чувства към теб този месец може дори да ви сближи
    Това наистина може да ни сближи ,защото ще започнем да си липсваме един на друг и като се върна чувствата ще са по силни!!!

Цитирай Първоначално написано от Ivan_lili Виж мнението
    Това наистина може да ни сближи ,защото ще започнем да си липсваме един на друг и като се върна чувствата ще са по силни!!!
    Да Тоочно за това говорех!Успех Дано нещата се получат

Благоравя Ви ,дано времето да мине бързо и пак да сме заедно....макар че липсата ще е много голяма!!!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ще се сближите повече след това. Стискам палци всичко да е както трябва

Благодаря ,иначе си много права за това , че ще се сближим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си