.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Програма за запис на игри

Hi All търся си програма с която да мога да снимам как играя, само да не е Fraps плс. кажете ми някоя хубава 10х предварително

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Освен Fraps за друга не съм чувал да снима перфектно и то на игри... кажи защо не я харесваш ???
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Ако е само за снимки Gadwin Printscreen,ако е за видео пробвай Camtasia Studio.Дано съм помогнал

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CheAD
    Ако е само за снимки Gadwin Printscreen,ако е за видео пробвай Camtasia Studio.Дано съм помогнал
    Camtasia Studio не е за игри ... Пробвал съм ,не става ... /се едно да снимаш ,и да направиш снимките на видео ...ако ме разбрахте /
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Освен Fraps за друга не съм чувал да снима перфектно и то на игри... кажи защо не я харесваш ???
    Сигурно защото не компресира изходящия видео файл! Може да пробваш и с програмата "camtasia studio", но става записа само при някой игри, защото програмата не е правена точно за тази цел!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Сигурно защото не компресира изходящия видео файл! Може да пробваш и с програмата "camtasia studio", но става записа само при някой игри, защото програмата не е правена точно за тази цел!
    Естествено ,аз к'во казах .Става само при мини игрички

Естествено ,аз к'во казах .Става само при мини игрички
    оффтопик: Сори, че пак се забавих с отговора, ама бях отворил няколко теми на веднъж и за това...

ЕДИТ: Ето няколко алтернативни програми, които аз лично не съм пробвал, но все пак стават за целта:

1. Guncam game recorder version 3.2.4.0 (щракни точно тук!)
    2. How To Record Movies of Video Games on the Computer (щракни точно тук!)
    3. Quobi - Game Recorder (щракни точно тук!)
    4. ZD Soft Game Recorder 1.5 (щракни точно тук!)

не ми харесва защото не ги компресира .. ПРЕКАЛЕНО тежки ги прави клиповете 9 мин. - 3 ГБ. -.- ..мн. мс. за програмките doomkillerr ще ги видя

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от mCrAiN
    не ми харесва защото не ги компресира .. ПРЕКАЛЕНО тежки ги прави клиповете 9 мин. - 3 ГБ. -.- ..мн. мс. за програмките doomkillerr ще ги видя
    Виж ги и кажи коя ти е свършила работа
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Аз предлагам ZD Screen Recorder

Аз знам една програма.Казва се bandicam.Аз съм много доволен!Само дето според мен забива малко като снимам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си