- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програма за запис на игри
Hi All търся си програма с която да мога да снимам как играя, само да не е Fraps плс. кажете ми някоя хубава10х предварително
![]()
Освен Fraps за друга не съм чувал да снима перфектно и то на игри... кажи защо не я харесваш ???
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ако е само за снимки Gadwin Printscreen,ако е за видео пробвай Camtasia Studio.Дано съм помогнал![]()
Camtasia Studio не е за игри ... Пробвал съм ,не става ... /се едно да снимаш ,и да направиш снимките на видео ...ако ме разбрахтеПървоначално написано от CheAD
/
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Сигурно защото не компресира изходящия видео файл! Може да пробваш и с програмата "camtasia studio", но става записа само при някой игри, защото програмата не е правена точно за тази цел!Първоначално написано от MaGuSs
![]()
Естествено ,аз к'во казахПървоначално написано от doomkillerr
.Става само при мини игрички
![]()
![]()
оффтопик: Сори, че пак се забавих с отговора, ама бях отворил няколко теми на веднъж и за това...Първоначално написано от MaGuSs
ЕДИТ: Ето няколко алтернативни програми, които аз лично не съм пробвал, но все пак стават за целта:
1. Guncam game recorder version 3.2.4.0 (щракни точно тук!)
2. How To Record Movies of Video Games on the Computer (щракни точно тук!)
3. Quobi - Game Recorder (щракни точно тук!)
4. ZD Soft Game Recorder 1.5 (щракни точно тук!)
не ми харесва защото не ги компресира .. ПРЕКАЛЕНО тежки ги прави клиповете 9 мин. - 3 ГБ. -.- ..мн. мс. за програмките doomkillerr ще ги видя![]()
Виж ги и кажи коя ти е свършила работаПървоначално написано от mCrAiN
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Аз знам една програма.Казва се bandicam.Аз съм много доволен!Само дето според мен забива малко като снимам.