.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Как да разбера дали ми изневерява??

Здравейте, от известно време ходя с едно момиче, разликата ни е няколко месеца , тя е на 18 .. от известно време обаче се съмнявам че си има любовник.. постоянно някой й звъни и единия път успях да чуя , че се разбират за кафе и от къде да мине да я вземе. На мене ми стана интересно и почнах да я разпитвам и тя ме пита дали съм й имал доверие и ревнувам ли ??! Попитах я някой неин приятел ли е , на колко е и т.н .. тя ми каза че имало голяма разлика но били само приятели , обаче имаше няколко дни , понякога и вечери когато нито ме търсеше, нито ми вдигаше телефона .. и почнах да се съмнявам че ми изневерява с него, тя самата не иска да си признае.. и явно няма как да разбера , а трябва да го карам на сляпо че й вярвам :О .

Мега фен
    Град
    <3
    Много е гадно да се тровиш с такива мисли. Много.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Много е гадно да се тровиш с такива мисли. Много.
    Знам, ама не мога да разбера за какво й е да се занимава с някакъв много по-голям от нея, и за какво има дни в които изобщо не ме търси.. в смисъл не вярвам ей така занимава се с някой по-голям и са само приятели, а нищо не ми казва ..

Според мен има два варианта, първия е да вижда истинския мъж в него и да има някакво привличане, но може би се стига само до секс, другия вариант е той по някакъв начин да я предразполага и пак да се получава същото, виж дори да ти изневерява това със сигурност е временно, лятото особено се случват такива неща , може би ще ти признае но не сега , само един съвет.. ако наистина е свястна и държиш на нея прави се на глупав, че не разбираш какво става. Иначе и аз не виждам ако наистина има голяма разлика в годините, за какво ще му е да се вижда често с по-малка от него, едва ли да е връзка .. малко мъже се обвързват с такава разлика както синаписал ти че има, така че остава прото някак да я е '' омаял '' и да правят секс . Дано съм ти помогнала с нещо !

Мега фен
    Град
    <3
    омг не случай мнения като тези над моето.
    4XCOKИ

Banned Голям фен
    Лесно звани и 2-3 пати така по продължителни докато само не затвори ако не вдигне отиваш до тях и ако я няма на другият ден действаш питаш я защо не ми вдигна,къде беше и така можеш да я хванеш ако лъже примерно ако я питаш нали къде беше що не вдигна и ти каже бях заспала и казваш че си проверила в тях и че я е нямало..пък после не знам

Сам се сещаш накъде отива
    Последно редактирано от fluffy_^ : 07-12-2012 на 23:17

омг не случай мнения като тези над моето.
    Е няма да се хващам за всяка дума ;х , но все пак има ли вероятност да изневерява

Подкрепям част от мнението на Тединка , но наистина за какво ще й е да се вижда така с някой по-голям от нея, едва ли да е с цел приятелство или без причина ..

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Амии от личен опит ти казвам,че шансът да ти изневерява е доста голям..Ако и рядко правите секс и рядко се интересува от теб и не те търси,тоо трябва да си супер зле да не усетиш,че нещо става

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Амии от личен опит ти казвам,че шансът да ти изневерява е доста голям..Ако и рядко правите секс и рядко се интересува от теб и не те търси,тоо трябва да си супер зле да не усетиш,че нещо става
    Ми има периоди в които всеки ден постоянно сме заедно, обаче има и такива дни когато ми казва '' корема ме боли '' , '' не ми се излиза '' и т.н , в смисъл не че не ме търси, но се случва да има 2-3 дни в които не ме търси, а като и се обадя ми казва тези неща които написах по-горе.. ми аз именно защото подозирам нещо реших да пиша тук

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Амии без доказателства няма как да си сигурен,но тези разговори по телефона с друг сами по себе си навеждат към другаде.Не знам,ноо ако можеш да я проследиш или да и разгледаш телефона,ще разбереш.

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Амии без доказателства няма как да си сигурен,но тези разговори по телефона с друг сами по себе си навеждат към другаде.Не знам,ноо ако можеш да я проследиш или да и разгледаш телефона,ще разбереш.
    Мерси много, писах ти на ЛС , много спам правя в темата ..

От това което чета, моето мнение не е много по-различно, едва ли да НЕ ти изневерява доста съмнително ще е да излизат само за да се '' гледат '' , въпроса е как да я накараш тя да ти го каже , че прави секс с друг и дали това ще продължава , дали е било грешка и нещо временно, или просто секса с него й харесва повече??

Цитирай Първоначално написано от Tediinkaa Виж мнението
    От това което чета, моето мнение не е много по-различно, едва ли да НЕ ти изневерява доста съмнително ще е да излизат само за да се '' гледат '' , въпроса е как да я накараш тя да ти го каже , че прави секс с друг и дали това ще продължава , дали е било грешка и нещо временно, или просто секса с него й харесва повече??
    Mи както казах по-горе именно заради това пиша тук, защото имам такива съмнения.. просто някак е станала по различна от преди, ми пробвах по всякакъв начин да '' измъкна '' нещо от нея , но тя все извърташе темата и се стигаше до това '' ти ревнуваш ли ме ?! Имаш ли ми доверие...'' . И аз много почнах да се съмнявам с тия нейните '' виждания '' с по-голям и с това че има дни в които нон-стоп сме заедно, и изведнъж 2-3 дена се държи адски различно, ако е наистина само лятно увлечение или каквото и да е там , може би ще й простя, познавам я от доста време.. и съм я опознал, знам че не е курва!!

Мега фен
    Град
    <3
    горкото момиче
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от headhunters Виж мнението
    Mи както казах по-горе именно заради това пиша тук, защото имам такива съмнения.. просто някак е станала по различна от преди, ми пробвах по всякакъв начин да '' измъкна '' нещо от нея , но тя все извърташе темата и се стигаше до това '' ти ревнуваш ли ме ?! Имаш ли ми доверие...'' . И аз много почнах да се съмнявам с тия нейните '' виждания '' с по-голям и с това че има дни в които нон-стоп сме заедно, и изведнъж 2-3 дена се държи адски различно, ако е наистина само лятно увлечение или каквото и да е там , може би ще й простя, познавам я от доста време.. и съм я опознал, знам че не е курва!!
    Е това че примерно ти изневерява и е кривнала 1 път от както ходите, не я прави курва ! Друг начин по който също може да се подразбере е , ако се държи някак по лошо с теб, ако ти отказва секс или да ти отказва няколко пъти подред да излизате. Възможно е и наистина това просто да е грешка от нейна страна, и дано скоро го осъзнае а ако наистина е свястна както ти казваш , не вярвам да продължи още дълго , а може би и ще си признае !

горкото момиче
    В какъв смисъл ?

Мега фен Аватара на draid
    Според мен има два варианта, първия е да вижда истинския мъж в него и да има някакво привличане, но може би се стига само до секс, другия вариант е той по някакъв начин да я предразполага и пак да се получава същото, виж дори да ти изневерява това със сигурност е временно, лятото особено се случват такива неща , може би ще ти признае но не сега , само един съвет.. ако наистина е свястна и държиш на нея прави се на глупав, че не разбираш какво става. Иначе и аз не виждам ако наистина има голяма разлика в годините, за какво ще му е да се вижда често с по-малка от него, едва ли да е връзка .. малко мъже се обвързват с такава разлика както синаписал ти че има, така че остава прото някак да я е '' омаял '' и да правят секс . Дано съм ти помогнала с нещо !
    Ти нещо мръднала ли си бе ??? Това може да го направи само изключително жалък човек, без грам самоуважение. И как по дяволите е свястна и му изневерява, абе вие тотално се сбъркахте.

Приятел сигурно има нещо, аз бих ти предложил да и биеш шута ако продължава и не разбира от намеци и разговори, то е ясно ква е схемата.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Намери си и ти някоя кака.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами ти на колко си? Според мен има нещо с този човек.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от headhunters Виж мнението
    Знам, ама не мога да разбера за какво й е да се занимава с някакъв много по-голям от нея, и за какво има дни в които изобщо не ме търси..
    Отговор по първата част: Много момичета са привлечени от по-големи, да не говорим за ситуации като вашата с разлика няколко месеца. За едно 18-годишно момиче един 28-годишен мъж (примерно. Стрелям на сляпо, щото каза, че имали голяма разлика) си е изкушение.
    Отговор на втората част: Не те търси, защото си й омръзнал и счита онзи за по-интересен - дори и да не ти изневерява. Все още.

Единственият начин да се опиташ да оправиш нещата (без гаранция да успееш, разбира се) е да седнете и да поговорите. Кажи й, че знаеш, че имат нещо, криво ти е и искаш да оправиш нещата. Дали платонично влюбена в него или правят секс, няма особено значение - вече ти е изневерила психически, физическият акт е въпрос на време. Изкопчи причината от нея. Възможно е... даже е напълно сигурно, че й липсва нещо у теб/във връзката ви и се опитва да го намери другаде. Това, всъщност, е основната причина за изневяра.
    Ако говорите, пиши тук какво е станало, че е интересно.

П.П. Като те попита дали й имаш доверие - кажи, че определено имаш съмнения и че искаш да й повярваш, но тя не ти позволява с цялата тая тайнственост.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-13-2012 на 05:50

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не знам дали е най-добрия вариант, но аз бих постъпила така. Когато ти каже, че излиза излез след нея, гадно е да я следиш, но само така ще разбереш със сигурност какво става. След това поговорете...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Как така ще се прави, че нищо не знае - при условие, че тя му изневеря? И какво като е лято и е временно това, я стига! Иначе - да, такива са възможностите. Или просто да са наистина приятели и да си излизат чисто приятелски. Накарай я някой път да отидеш с нея на тази тяхна "среща" с възрастния мъж, и виж как ще реагира - може пък и да се опиташ да разбереш нещо.

Много просто - заявяваш и, че или ти казва истината или късате. Ако откаже да говори за това, то е ясно какъв е отговора - следователно по твоя преценка късате. Трябва да си помислиш колко държиш на връзката ви и дали си готов да простиш такова нещо. Съгласна съм с мнението на пантерата - особено, че дори само да има помисли за друг, значи нещо не е наред. Според разговора прецени следващите действия.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си