Какво ще направите вие ?

Значи приятелката ми отиде на гости при няква нейна приятелка в друг град която е студентка и тнк.

И аз така бях сам , миналата събота отидох на един рожден ден и там беше нейната най добра френдка и се разбрахме да я изпратя и да си тръгнем заедно , така и стана.......... аз бях пил малко а тя изобщо първо каза че се изморила да върви и седнахме на пейка и после каза че и студено аз не загрях и продължихме после май се направи че и лошо и ме накара да я нося до тях и ме накара да вляза- (живее само с сестра си) и от там нататък природата си каза думата , пих още малко и цяла нощ """"""""""""" като се сетя какви работи правехме си е омг.
На другият ден на обет се разбрахме да не казваме на никого и някой път може да се съберем за 1 вечер ,обаче понеделник до петък правихме пак , и тя май яко е затънала по мен и ме кара да скъсам с приятелката си , в смисъм аз с тази правих най добрия секс в живота си 4 пъти я докарах do squirt, а и за нея сигурно защото за 1 седмица го направихме към 20 пъти , постояяно ми повтаря че приятелката ми не ме оценяла иткн. ( тая не е имала гадже от 5-6 месеца) но като цяло за 20 годишна е имала 4 гаджета а пък всички я харесват.

Дилемата

Ставам педал и избирам ''Тая'' 2пъти по красива от приятелката ми , висока слаба , като цяло е всичко 6 , отрязва почти всички който се опитват да я свалят , да не говорим какъв е секса с нея .).).).)...
само май има някаква мания за ревнивост

Измислям някакво оправдание и избирам ''girlfrend'' ходим 1 година , ниска , малко пълна но и красива , по умна е от ''тая'' , като цяло тя ми помогна да изляза от батака +финансово + почти бях се пропил на 17 а сега на 18 благодарение на нея съм на доста по високо ниво......
+ никога няма да направи като ''тая''

Знам че съм идиот не ме хранете дайте съвет !!! какаво да правя