.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Smile Интересът му

С едно момче си писахме в началото на годината, но после спряхме. Сега той отново започна да ми пише,иска да се видим, номера ми търси и така..Аз го питах, какви са му намеренията,а той каза,че не знае. Говорихме си малко общи неща, но аз трябваше да излизам с приятелки и станах от компютъра. Вечерта пак седнах, но той тъкмо излизаше и ми писа, че ако искам мога да му звънна после, за да си поговорим и ми изпрати целувка :*
    И сега, аз се чудя, какво му става ? Жегата ли го побърка ?

Ти си 12 годишната нали ? Ще се радвам, ако и момчето, което си срещнала също е на толкова.
    Най-вероятно не знае какви са му намеренията, защото иска първо да се видите и да говорите очи в очи, защото едно е скайп, а съвсем друго е на живо. Ако е горе долу на твоите години и изпитваш някакъв интерес към него - примерно за приятел или гадже, те съветвам да излезете някъде да се видите и да поговорите. Относно целувката... момчетата понякога могат да бъдат много неясни не знаеш точно какво изпитва към теб докато наистина не те целуне.. не по скайп а на живо. Понякога ги пращат просто ей така като за чао, а понякога наистина означават нещо. Но не на всяка би пратил, което означава че има поне някакви симпатии към теб.
    Обаче ако е някакъв 16,17,18 годишен по-добре не му обръщай никакво внимание, защото най-вероятната причина да иска да излезете е да те накара да правиш нещо за да си начеше топките с извинение щото никоя на неговата възраст не би се навила.

Той винаги е много неясен. Аз не се надявам на нищо, защото той си е малко от онези дето.. ако схващаш

Изпратил ти е целувка а?То пред компютъра всички са много щедри, а като сте двамата стоят като препикани мушката.

Той никога преди не ми е говорил толкова, колкото вчера. Преди всичките му отговори бяха с да, не и не знам. И никога не ми е пращал целувка.

Цитирай Първоначално написано от iliqn4e12 Виж мнението
    Вечерта пак седнах, но той тъкмо излизаше и ми писа, че ако искам мога да му звънна после, за да си поговорим и ми изпрати целувка :*
    Аз ли не мога да чета или ти не не знаеш кво' говориш?

Да, може би е била на ''раздяла'' тая целувка, но все пак ми е малко странно.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Възможно е да проявява някакъв интерес към теб - пише ти често, търси ти номера, кани те да излизате. Така, че ако и ти го харесваш - действай. Не след това да ревеш във форума, че си изпуснала шанса си.

Много ме изненада внезапният му интерес към мен.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Да де, да де .. разбрахме, че ти е интересно, че някав там ти обърнал внимание.. Почесал ти е егото и ти ся си на върха на щастието си. Айде сега кажи ти харесваш ли го и той на колко е ... айде да не казвам нищо повече.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

ако са ти се развили някой органи, който преди са били плоски може да се появи интерес .. if u know what i mean

В началото на запознанството ни го харесвах, но после се запознах с друго момче иго забравих. Харесвам го май, но не знам. Все още съм в шок. Мисля, че е на 14-15.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много ясно че намеренията му не са чисто приятелски, при положение че:

- ти праща целувки
    - ти иска номера
    - иска да излезете заедно

Ако ти искаш нещо да се получи с въпросния, ако го харесваш тогава давай, излез с него. Но ако не си сигурна в това което изпитваш, ако не знаеш дали го харесваш, просто не му давай празни надежди.

Цитирай Първоначално написано от iliqn4e12 Виж мнението
    В началото на запознанството ни го харесвах, но после се запознах с друго момче иго забравих. Харесвам го май, но не знам. Все още съм в шок. Мисля, че е на 14-15.
    в шок? на колко си? 12? Слааааааадко!
    И все пак не му давай празни надежди, ако не знаеш дали го харесваш.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-13-2012 на 09:29

Момчето едва ли ще се депресира, ако му покажа нещо различно от това, което очаква. Ще си поговорим хубаво с него пък да видим.

Човека си ми каза, че е решил да ми предлага, най-вероятно след като се видим.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Вече знаеш какви са му намеренията, ако го харесваш продължаваш, ако след "шока" си осъзнала, че не го харесваш- му биеш шута и толкова... тук въпросът е сама да си решиш .

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Като видя такава лапешка тема хем ми е смешно хем искам да се гръмна. Еми след ''шока'' внимавай да не колабираш,че те е поканил на среща в тези жеги е опасно да се напрягаш особено да се шокираш толкова много.

Абе момчетата не изпращат целувка случайно, или по приятелски, или разни ми ти такива ици- бици глупости, иска те.

Искаше да се видим вчеа, но аз не можех пък и беше много топло. Той не спря да пита, а аз да казвам че не мога. Пита ме дали го харесвам аз казах, че не го и той ме напсува и ме нарече курва. После ми каза, че ме обича и с това вече прекали. На мене това ''обичам те'' ми звучеше, като ''курво, обичам те''. Каза, че искал мен и други глупости, но се издаде с 1 изречение, че не е оставал толкова дълго без гадже. Аз схванах, че едва ли ме харесва, а по-скоро никоя не му е отказвала до сега..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си