- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчетата ,които не са толкова надарени
Здравейте, нека тези, които са причисляват към не толкова надарените и които ИМАТ опит с момичетата да споделят пречи ли им този прословут размер за нормален акт, как се справят в леглото, как реагират момичетата.
Добре че не съм момченце и нямам пишленце в гащитИ.
Но пък си имам тситси, за да се комплексирам и аз. :3
Последно редактирано от ShtrudeL : 07-12-2012 на 16:49
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
??
Като си намериш жена, няма да е важно колко ти е голям, а дали ще целиш кенефа, щото ще чисти по тебе само няколко години.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Колкото и клиширано да звучи: не е важен размера, стига да знаеш как да го използваш, за да доставиш удоволствие на половинката си. А в повечето случаи момчетата сами се комплексирате, без да има реална причина за това.
И поредната тема за пишлето на stone4. Момче, време е да го преодолееш този комплекс.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И тея с малките пишки правят секс и имат сериозни връзки. Невероятно, но факт.
Welcome to the Jungle...
thebeliever е права.. преодолей го тоя комплекс... едни и същи теми ги пускаш...
Иначе и хората с малки пишки правят секс да, те също могат да докарат жената до оргазъм. Някои държим на размера, други не...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Голям или малък,ако ти не му обръщаш внимание не вярвам момичето да ти каже преди акта : "оо колко ти е малък,вече не ми се прави секс с теб бб".
Е аман от твойте теми, за твоят малък пишок ... Ако има поне 12-13 санта може и да успееш да задоволиш някоя![]()
Може момчето да има Алцхаймер и да забравя кво е питало :/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
знам че може би досаждам , оценявам това че ме подкрепяте , психологическата граница вече наистина е преодоляна , иначе DragonLady 15 см е малкия![]()
Добре, колко искаш да ти е? 30 санта ли?
Хмм.. решението е едно. Отиваш да циркуляра и го приплъзваш бавно към диска. Като фръкне и оснанеш само с топки, край на комплексите ти. Край на мъките.
Ако си надарен голям мозък и много ум и се замислиш за световния баланс в леглото ще ти пречи много повече, отколкото ако не си надарен с голям инструмент.