Здравейте!
От един месец ходя с едно момче и съм много привързана към него, както предполагам, и той към мен. Проблемът е , че точно преди да тръгна с него, а може би той беше причината, скъсах с предишният ми приятел, с когото ходих почти година. Не се скарахме с бившия, даже отношенията ни са съвсем приятелски, но той още е много привързан към мен и иска да сме заедно. Преди 2 дена бившият ме накара да публикувам едно от ония неща във фейсбук "харесай и ще ти кажа" на стената му и едно от нещата, които трябваше да кажа , беше дали го обичам. И аз написах "да". И сега това момче, с което в момента ходя го видя и ми се разсърди. Като се видяхме му казах, че това, че го обичам е вярно, но чисто приятелски и , че не мога да намразя човека, който знае всичко за мен и съм му споделяла абсолютно всичко в продължение на година и т.н. Помислих , че проблема е решен, защото се целунахме и т.н, но след това сестра ми ми каза, че той не иска да ме вижда. Хубаво! Сега не ми обръща грам внимание, ама грам, даже не ме поглежда, подминава ме като пътен знак. Какво да направя? Знам, че съм си виновна!
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !